Eger macska kérdése:
Iphone akkumlator csere után miert nem bírja tovább 5 óránál?
Figyelt kérdés
Iphone 7 és a telefonos boltban cserélték benne az akkumlátort igy 100%-os de ha egyfolytában használom 5 óránál tovább nem bírja2023. jan. 11. 08:23
1/11 anonim válasza:
gyengebbet raktak bele,utangyartottat? Van rola valami bizonylatod ami kiirja? A menube mit ir, hany szazalekos az elettartalma?
2/11 A kérdező kommentje:
100%-os akkumulátort ír
2023. jan. 11. 08:57
3/11 anonim válasza:
A szamlan ir valamit,hogy milyen az mAh?
4/11 anonim válasza:
Olcso utangyartott akkut raktak bele. Ezert kell hivatalos szervizbe vinni.
5/11 Morzsi007 válasza:
Sose lesz olyan minőség, mint a gyári, amivel megveszed a boltba, még hivatalos helyen sem, bár azok jobbak köze tartoznak.
Ellenben vannak nagyon gagyi minőségek, kisebb kapacitással, ami még fel is púposodik idővel.
6/11 Morzsi007 válasza:
Mondjuk 3-4x fel kell tölteni, mire eléri a normál működést, addig hamarabb merülhet.
7/11 anonim válasza:
En nagyon szeretem a 7 es almas telomat, remelem nem kell mostanaba servizbe vinnem. Regota megvan es meg mindig jol birja. Nem is lassult be. Az ujabbak mar nem rendelkeznek ujjlenyomatolvasoval. Ez nekem nagyon hianyozna.
8/11 Morzsi007 válasza:
Azért vannak az SE modellek, új hardverrel, ha egyszer mégis lecserélnéd.
9/11 Szirty válasza:
Mert buzerálod. Hagyd békén akkor tovább bírja.
10/11 anonim válasza:
Ha segíteni kell neki, akkor párszor hagyni kell 15 vagy akár 10% alá menni lehetőleg úgy, hogy először engeded koppig (magától álljon le). Ez segít neki pontosabban mutatni a százalékot és az időt. Enélkül is hajlamos beállni jóra, első körben a sima türelmet javaslom én is. Esetleg zsinórban néhány 15% alá engedés, ha nem nagy kompromisszum a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!