Két éves Iphone 6 telefonom újabban össze vissza mutatja az akkumlátor időt, van, hogy 40 %, aztán lemerül, öt perc múlva vissza tudom kapcsolni, majd 10 % ot ír ki, aztán ki és vissza, akkor 15 öt. Akku csere?
Figyelt kérdés
Ios 10.02 van rajta, nem buherált, 16gb kárya független2016. szept. 27. 16:36
1/14 anonim válasza:
Nemtudom mi lehet a baja nekem is 6 van és soha nem csinált ilyet
2/14 anonim válasza:
Akksicsere lesz ez szerintem..
3/14 anonim válasza:
Apple minőség és megbízhatóság
4/14 anonim válasza:
Még mindig jobb mintha felrobbanna a kezedbe ;)
5/14 anonim válasza:
Nem robbanhat fel a kezedben mivel csak is töltés közben van esélye robbanni. Ha meg töltés közben ba.szogatod és kigyulladt akkor így jártál (Megjegyezném hogy ezen az elven bármelyik mai telefon "felrobbanhat" akár az Iphone 7-es is;) )
6/14 A kérdező kommentje:
Felesleges bele menni ilyen vitába, de Iphone 3g óta csak Apple telefonom van/volt és ez az első probléma vele. Ha jól számolom, ez akkor vagy nyolc év alatt...
2016. szept. 29. 20:50
7/14 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján elég szerencsés vagy kérdező!
Hány mobilod volt azóta?
8/14 A kérdező kommentje:
Osszesen 4 Iphonerol beszelunk
2016. szept. 30. 04:04
9/14 anonim válasza:
#5 ez aztán a hozzáállás :D igazi szemellenzős droid fan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!