Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Két éves Iphone 6 telefonom...

Két éves Iphone 6 telefonom újabban össze vissza mutatja az akkumlátor időt, van, hogy 40 %, aztán lemerül, öt perc múlva vissza tudom kapcsolni, majd 10 % ot ír ki, aztán ki és vissza, akkor 15 öt. Akku csere?

Figyelt kérdés
Ios 10.02 van rajta, nem buherált, 16gb kárya független

2016. szept. 27. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, az zavarja hogy sületlenségeket beszélsz
2016. szept. 30. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Örülnék ha tényekkel alátámasztanád az írásod mert anélkül egy fabatkát sem ér.

Sületlenségeket meg maximum te írsz.

2016. szept. 30. 17:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Tényeket akarsz oké mutass egyetlen példát hogy iPhone felrobbant volna valakinek a kezébe , nem történt ilyen akkor minek írod hogy igen xd , nem sületlenség?
2016. szept. 30. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy jártál-e iskolába de szerintem egyértelműen megfogalmaztam a mondani valóm, az hogy te sík hül.ye vagy az magánügy. felrobbanHAT... Vágod? Nem azt mondtam hogy megtörtént, hanem hogy van rá esély. Bár nem hiszem hogy tisztában vagy vele hogy ameddig ilyen akkumulátorok lesznek a telefonokban addig mindig meglesz rá az esély (arról nem is beszélve hogy olvastam néhány cikket hogy robbant már fel Iphone is pl nemrég egy 6s-et olvastam. Szóval ne szólj bele olyan dologba amihez nem értesz!
2016. szept. 30. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!