Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone XR akkumlátor csere?

BronzLoresto kérdése:

IPhone XR akkumlátor csere?

Figyelt kérdés
2 hónapos a készülékem es már csökkent 1%-ot az akkumlátor kapacitás. Hány százaléknál kell akksit cserélni?
2019. dec. 18. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor gyorsan merül
2019. dec. 18. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A százalékos csökkenés nem pont időarányos, le is van írva az Apple oldalán valahol, mert sokan szoktak aggódni, tök feleslegesen.

Akkor cseréled ki, amikor már téged zavar, hogy nem bírja sokáig.

2019. dec. 18. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kell cserélni amikor érzed hogy mostmár nem bír annyit amennyire szükséged lenne!
2019. dec. 18. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnyugtattatok.:D Kicsit berezeltem, hogy ilyen hamar adja megfele magat. Szerencsere nem venni eszre, hogy hamarabb merulne.
2019. dec. 18. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

haggyadmá a parát tesa!!

nekem a 2 éves 8 Plus-on 90%-os az akksi és nem veszem észre.

Komolyan mondom nem tűnt fel hogy csökkent volna az akku kapacitása a vásárláshoz képest. Akkor láttam, hogy 90 amikor megérkezett ez a frissítés.

Ráadásul én állandóan töltöttem a telefont. A cégnél rajta volt mindig a vezeték nélküli padon, otthon meg egész éjjel a dokkolón. Ez simán kinyírja az akkut hosszabb távon.

Ne parázz, ha minden nap töltöd, meríted, akkor is 2 évet ki fog bírni. Majd 80% körül tedd fel megint ez a kérdést!

2019. dec. 18. 23:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor no para.
2019. dec. 19. 00:12
 7/7 anonim válasza:
Elvileg 70-80%-nál kell.
2021. jan. 29. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!