BronzLoresto kérdése:
IPhone XR akkumlátor csere?
Figyelt kérdés
2 hónapos a készülékem es már csökkent 1%-ot az akkumlátor kapacitás. Hány százaléknál kell akksit cserélni?2019. dec. 18. 20:52
2/7 anonim válasza:
A százalékos csökkenés nem pont időarányos, le is van írva az Apple oldalán valahol, mert sokan szoktak aggódni, tök feleslegesen.
Akkor cseréled ki, amikor már téged zavar, hogy nem bírja sokáig.
3/7 anonim válasza:
Akkor kell cserélni amikor érzed hogy mostmár nem bír annyit amennyire szükséged lenne!
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnyugtattatok.:D Kicsit berezeltem, hogy ilyen hamar adja megfele magat. Szerencsere nem venni eszre, hogy hamarabb merulne.
2019. dec. 18. 21:35
5/7 anonim válasza:
haggyadmá a parát tesa!!
nekem a 2 éves 8 Plus-on 90%-os az akksi és nem veszem észre.
Komolyan mondom nem tűnt fel hogy csökkent volna az akku kapacitása a vásárláshoz képest. Akkor láttam, hogy 90 amikor megérkezett ez a frissítés.
Ráadásul én állandóan töltöttem a telefont. A cégnél rajta volt mindig a vezeték nélküli padon, otthon meg egész éjjel a dokkolón. Ez simán kinyírja az akkut hosszabb távon.
Ne parázz, ha minden nap töltöd, meríted, akkor is 2 évet ki fog bírni. Majd 80% körül tedd fel megint ez a kérdést!
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor no para.
2019. dec. 19. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!