Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha az okostelefonon könyvjelző...

Ha az okostelefonon könyvjelzővel megjelölünk egy weboldalt, akkor azt utána hogyan lehet elérni egyszerűen (és a leggyorsabban)?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 07:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Windows-on Firefox-ot, telefonon (ritkán) a Samsung böngészőt használom, mert annak van sötét módja, ami az összes weboldalt sötétté teszi (legalábbis nem találkoztam még olyannal, amelyiket nem). De ezek csak az én preferenciáim, mindkettő mellett több jó alternatíva is van, kinek mik az igényei. Kevésbé ismert, de jó pl. a Vivaldi. Több olyan funkció is be van építve, amihez a többinél kiegészítőt kell letölteni, ha elérhető egyáltalán.
2023. jan. 10. 08:15
 12/30 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, köszi a részleteket!

Az általad említett Vivaldi böngészőt már többször felajánlotta a G. Play áruház.

Most egyelőre akkor maradok a Firefoxnál. Tegnap telepítettem és eddig tetszik.

A sötét módot én is sokszor használtam.

Akkor ezek szerint Neked Samsung telefonod van. Nekem nem. De még egy kérdésem lenne, ha nem gond, mindjárt adok linket.

Igaz, másik telefonra vonatkozik a kérdés, de szerintem tudni fogod arra is a választ.

2023. jan. 10. 08:24
 13/30 A kérdező kommentje:
2023. jan. 10. 08:26
 14/30 anonim ***** válasza:

Szívesen segítek, nem kell mindig megköszönni, egyszer elég lett volna a végén :)

Azt írja, hogy "A Xiaomi Account gives you access to products and services provided by Xiaomi, including but not limited to mi.com, GetApps, Xiaomi Cloud, Themes, and the IoT platform." ( [link]

Tehát a fentiekhez tudsz vele hozzáférni, és gondolom akkor is hasznos, ha gond van a telefonnal, és másikat kell venni. De gondolom, Xiaomi-sok majd pontosabb választ is adnak.

2023. jan. 10. 08:37
 15/30 A kérdező kommentje:

Vannak kérdéseim, amikhez meglepő módon rengetegen írnak, más kérdésekhez viszont alig. Ez nem a kategórán múlik, hanem teljesen esetleges.

Attól tartottam, hogy a Xiaomi fiókkal kapcsolatban nem fognak válaszok érkezni, azért kérdeztem meg most Tőled.

Én már csak ilyen "megköszönős" vagyok.

Amúgy Te átlagos felhasználónak tartod magad vagy kifejezetten benne vagy a témában? IT?

2023. jan. 10. 08:48
 16/30 anonim ***** válasza:
Valahol a kettő között. Amúgy eszembe jutott, hogy a Samsung böngésző is fent van a Play Áruházban, ha érdekel, tudtommal nem csak Samsung telefonokhoz, azokon úgyis rajta van gyárilag.
2023. jan. 10. 09:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy ennek a sötét módnak energiafogyasztás szempontjából csak OLED/AMOLED kijelzők esetén van értelme.
2023. jan. 10. 09:10
 18/30 A kérdező kommentje:

#16. Ezt nem tudtam (de ezt mondanom sem kell 😉).

#17. Nem tudom, mi az az OLED/AMOLED kijelző, de amúgy én nem az energiafogyasztás miatt használtam a sötét módot, hanem a szemem, látásom miatt. Vagy azzal nincs összefüggésben...?

Azt hittem, kevésbé ártalmas a szemekre nézve a sötét háttér.

2023. jan. 10. 09:14
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha rossz a szemef, akkor a sötét mód pont nem jó megoldás.
2023. jan. 10. 09:27
 20/30 A kérdező kommentje:

#19. Egyelőre nem rossz, de akkor ne használjam?

Mert én is azon gondolkodtam, hogy jó egyáltalán...

Night Shiftet is használok. Az jó? (Szemek védelme miatt.)

2023. jan. 10. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!