Ha az okostelefonon könyvjelzővel megjelölünk egy weboldalt, akkor azt utána hogyan lehet elérni egyszerűen (és a leggyorsabban)?
Nagyon kedves vagy, köszi a részleteket!
Az általad említett Vivaldi böngészőt már többször felajánlotta a G. Play áruház.
Most egyelőre akkor maradok a Firefoxnál. Tegnap telepítettem és eddig tetszik.
A sötét módot én is sokszor használtam.
Akkor ezek szerint Neked Samsung telefonod van. Nekem nem. De még egy kérdésem lenne, ha nem gond, mindjárt adok linket.
Igaz, másik telefonra vonatkozik a kérdés, de szerintem tudni fogod arra is a választ.
Szívesen segítek, nem kell mindig megköszönni, egyszer elég lett volna a végén :)
Azt írja, hogy "A Xiaomi Account gives you access to products and services provided by Xiaomi, including but not limited to mi.com, GetApps, Xiaomi Cloud, Themes, and the IoT platform." ( [link]
Tehát a fentiekhez tudsz vele hozzáférni, és gondolom akkor is hasznos, ha gond van a telefonnal, és másikat kell venni. De gondolom, Xiaomi-sok majd pontosabb választ is adnak.
Vannak kérdéseim, amikhez meglepő módon rengetegen írnak, más kérdésekhez viszont alig. Ez nem a kategórán múlik, hanem teljesen esetleges.
Attól tartottam, hogy a Xiaomi fiókkal kapcsolatban nem fognak válaszok érkezni, azért kérdeztem meg most Tőled.
Én már csak ilyen "megköszönős" vagyok.
Amúgy Te átlagos felhasználónak tartod magad vagy kifejezetten benne vagy a témában? IT?
#16. Ezt nem tudtam (de ezt mondanom sem kell 😉).
#17. Nem tudom, mi az az OLED/AMOLED kijelző, de amúgy én nem az energiafogyasztás miatt használtam a sötét módot, hanem a szemem, látásom miatt. Vagy azzal nincs összefüggésben...?
Azt hittem, kevésbé ártalmas a szemekre nézve a sötét háttér.
#19. Egyelőre nem rossz, de akkor ne használjam?
Mert én is azon gondolkodtam, hogy jó egyáltalán...
Night Shiftet is használok. Az jó? (Szemek védelme miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!