Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok szülői felügyelet...

Hogyan tudok szülői felügyeletet tenni a gyerekem iphone - jára ha nekem androidom van?

Figyelt kérdés
Gyerekem iphonet kapott vkitol karacsonyra. Eddig se neki, se nekem nem volt iphone - unk. Meg baratkozunk vele. Az androidos telefonján a Family link alkalmazást használtam. De szerintem az csak androidon működik. De javítsatok ki ha tévedek.
2023. jan. 9. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem kellene a 12 éves gyereknek modern telefont adni a kezébe.

Minek?

Nyomógomboson is tud szólni, ha odaért.

2023. jan. 10. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

23 éves vagyok

ennyi idősen mindenkinek volt telefonja

az olyan 6-7. osztályos?

sőőt mi is ugyanugy játszottunk az okostelefonon meg hasonlók

és nem lettünk függője, nem látunk bele a mindennapjaitokba hogy mennyi időt fordítottál rá és hasonlók, milyen az őt érő könyezeti hatás

én amikor átmentem haverokhoz vagy ide oda mondta anyu hívjam fel hogy minden oké meg amikor végeztem és amikor hazaértem ha épp nem volt otthon

és megtörtént. Nem kellet kontroll alatt tartani mint ahogy te akarod a saját gyerekedet. Ígyis szar lehet most iskolásnak lenni főleg ahogy látok egy két 12 éves lányt öltözködni, szocializálodás is lehet nehezebb nekik

ennyire ne akarj a valagába lenni meg nyomást gyakorolni rá mert vagy megutál vagy egy tehetetlen ember lesz aki nem tud magával mit kezdeni mert megszokta hogy irányítják.

mi lesz veled ha középsulis lesz? felfigyeltem erre a kérdésre hirtelen de én ezt nem csinálnám a helyedbe

2023. jan. 10. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Hat mondjuk lanykent lehet mas, naluk meg inkabb a kornyezetnek megfeleles a szomoru, foleg tiktok generacio. Most 16 eves unokahugom 13 eves kora ota mukorom, hatalmas mupillak, meg iden mar szajfeltoltes, mert ezt latja memonek. Agyrem. Apja gazdag mint allat, minden evben 2x kulfoldre viszi, meg barmit megvesz neki amit ker, bar a szajfeltoltest o is ellenezte, de diakmunkazott a lany es kifizette maganak, meg behazudta hogy x idos, megcsinaltak neki, el os rontottak, ugy nezett ki 1 honapig mint geronazzo maria. Na de visszaterve, minden szulo mindig azt hiszi hogy fuggo a gyereke, meg hogy tul sokat jatszik, telozik stb. Ilyen az elet, meg kell is, de qmugy ejszakaba menoen tenyleg nem jo. En is anno nyomtam kontrollalatlanul anyam iPhonjaro is az inkognito ablakban a facebookomat, akkoriban az volt a meno, es ott ismerkedtunk, beszelgettunk, meg a wifit halkan bekapcsoltam anyamek agya mellett, ruhat dobtam ra, hogy ne vilagitson az arcukba es akkor tudtam laptopozni a paplan alatt. Nem egeszseges, de ember lett belolem vegulis. De azzal sem ertek egyet hogy 12 evesnek minek erintokepernyos, mert anno 2007-2008ban meg nyomogomboson gameltunk,az en anyamek meg arra voltak ki, meg elvette anyam a telefonomat hogy ne jatszak rajta "tanulas helyett", meg ilyenek. Meg a playstation 2omet kitepte a TVbol mert nem ertette meg hogy nem tudom megallitani a jatekot a palya kozepen, es akkor fuggo vagyok. Szoval a szulok mindig tulparazzak, de igazabol ez a dolguk. Nem hiszem hogy nalatok gaz lenne v barmit olyan rosszul csinalnal, mint ahogy mas itt neked esik, csak tenyleg adj teret, megertest is, azt cs.

26/F

2023. jan. 10. 20:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!