Apple iphone 4-et vegyek vagy pedig samsung galaxy s-t?
Figyelt kérdés
mst kezdek szimpatizálni a galaxyval..nektek mik a tapasztalatok?
előny hátrány és döntés?
2010. okt. 2. 17:26
11/22 A kérdező kommentje:
2.es:köszi szépen a készséges válaszokat..a te véleményed esetleg megkérdezhetném az iphone 4ről?szerinted miért jó ha jó?és mik azok a hibái amiben a galaxy s veri és többet tud?:)
2010. okt. 2. 17:44
12/22 anonim válasza:
Nos, ezt úgy 10 percet tudtam kipróbálni, de azért leírom a véleményem: külsőleg szerintem nagyon szép.Tudása is egész jó, sok szoftver elérhető rá, de sajnos nagy részük fizetős, és bankkártyával lehet fizetni(ez nekem hátrány, mivel nincs olyan bankkártyám amivel tudnék Online is fizetni:( ) Az új iOS 4 rendszer is nagyon jól dolgozik, de néha egy nagyon ici-picit akadozott, amit gyakorlatilag lehetetlen észrevenni.Kb. ennyire volt tesztelni, mert mögöttem vagy 30-an akarták még kipróbálni az iPhone 4-et.Negatívumot, és pozitívumot nem szívesen mondanék, mivel, hogy 10 perc alatt nem nagyon tapasztaltam ezeket.De én szívem szerinte Galaxy S-t vennék, mert az iPhone 4 inkább olyan "nagymenők" használják inkább.Galaxy S-t még ritkán láttam, de én irigykedtem reájuk, hogy nekik talán a legjobb Samsung a Galaxy S van nekik=D
13/22 anonim válasza:
Őszintén szólva nem volt jó ötlet, hogy ezt így beírtad ide :D.
Itt 5000 apple fan és 5000 android fan van, a válaszok nagy része arról fog szólni, hogy milyen fos az egyik, milyen jó a másik és mennyire sznob vagy ha megveszed ezt stb...
Olvass teszteket, nézz youtube videókat, azzal sokkal többre jutsz :)
iphone: [link]
galaxy s: [link]
14/22 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen,srácok..:) 2es válaszolónak..és utolsó,azért a te véleményedet megkérdezhetem?:)
2010. okt. 2. 18:06
15/22 anonim válasza:
Persze.
A véleményem kb. ez:
Az android nagyon szépen fejlődik, az apple-nek végre igazi vetélytársa akadt, szerintem max 1 éven belül le is fogja nyomni. De a több alkalmazás és játék még mindig az apple felé húz (főleg, hogy mindent meg tudok szerezni ingyen :D).
Jelenleg iPhone 4 tulajdonos vagyok.
16/22 A kérdező kommentje:
h tudod megszerezni ingyen?
2010. okt. 2. 19:27
17/22 anonim válasza:
Van egy oldal ahova tonna számra kerülnek fel a feltört progik :)
18/22 anonim válasza:
Azt hittem JailBreak-elted az iPhone-t=D
19/22 anonim válasza:
Jailbreakelt, másként nem mennének fel rá a progik :P
20/22 anonim válasza:
Én a Samsung Galaxy S-t venném természetesen :) iPhone 4est azért nemvennék mert az árához képest keveset tud. Szóval fölösleges pénzkidobás . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!