Apple iphone 4-et vegyek vagy pedig samsung galaxy s-t?
Figyelt kérdés
mst kezdek szimpatizálni a galaxyval..nektek mik a tapasztalatok?
előny hátrány és döntés?
2010. okt. 2. 17:26
2/22 A kérdező kommentje:
indoklás?:)
2010. okt. 2. 17:29
3/22 anonim válasza:
Galaxy S jobb:) iPhone csak a "hú de menő vagyok" stílusú emberek használnak, meg a "nagy sztárok".A Galaxy S rendkívül jó, kipróbáltam egyszer egy boltban, és mondtam, hogy ez kell:D
4/22 A kérdező kommentje:
najóó..de konkrétan neked mi tetszett? miért rendkívül jó?:)
2010. okt. 2. 17:31
5/22 anonim válasza:
2. vagyok: például a kamera nagyon szép képet csinál, igaz, egy digitális fényképezőgép még mindig jobb, de hát ez egy telefon:D Nagyon gyorsan reagál mindenre amit csak parancsolok neki, például játékot indítok el, általában 2-3 másodpercet gondolkodik, és már játszhatok is.Zene hallgatásra is nagyon jó, bár ezt csak 1 percig tudtam tesztelni, tehát erre nem mondanák negatívat és pozitívat sem.Számomra a hátrány egy picit a külső, de ez legyen a legnagyobb bajom:D
6/22 anonim válasza:
iphone szerintem ezerszer jobb. nem szeretem a samsungokat...
7/22 A kérdező kommentje:
és szerinted miért jobb az iphone?Miért nem szereted a samsungokat?:)
2010. okt. 2. 17:37
8/22 anonim válasza:
2. vagyok még mindig:D : például az iszonyat tetszett, hogy van rajta egy könyvszoftver: ha ezt megnyitom megjelenik egy könyvespolc, rajta könyvekkel és amelyiket megnyitom, azt elolvashatom=D De a legeslegjobban az, hogy még a TV távirányítójaként is üzemelhet.Bekapcsolom a távirányító módot, és már akár távi nélkül TV-zhetek:) :D
9/22 A kérdező kommentje:
azta..:O nah ez uj..pedig túl vagok már egykét teszten..te és ez a könyv store ez h műkszik pontosan?:)
2010. okt. 2. 17:39
10/22 anonim válasza:
2. vagyok(bár szerintem ezt már tudod=D): van rajta egy "könyvbolt" amibe ha belépünk, tudunk szerezni könyveket, akár ingyen, de van néhány olyan híres könyv, amiért már sajnos pénzt kérnek.Ezt letölti(gondolom .PDF állományba) majd azt a könyves polcon kimutassa a borítóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!