Itt a kábel vagy a hosszabbító (amibe be van dugva) a hibás, túl nagy feszültség a telónak, vagy csak én lettem átb@szva?
Figyelt kérdés
Anno amikor kaptam a xiaomi redmi 8 telómat, kaptam MDY-09-EW (xiaomi) töltőt is hozzá (kábellel együtt). Egy ideje kb. 20%ról 3 (ha nem 4) órába telik neki hogy feltöltse 100ra a telót, ezért ma vettem mediamarktban "xiaomi 65W GaN charger (type-A + type-C)" töltőt (modellnév:AD652GEU), de kábelt nem vettem hozzá mert úgy gondoltam a réginek a kábelje jó lesz. Kipróbáltam és 50 perc alatt töltött 5%ot. Mi lehet itt a hiba? Amúgy hosszabbítóba használnám bár nem tudom hogy ez mennyit változtat..2022. dec. 27. 23:30
1/3 anonim válasza:
Nyilvánvalóan a kábel vagy a telefon csatlakozója érintkezik rosszul.
Tehát tök feleslegesen vetted az új töltőfejet.
2/3 Szirty válasza:
Vegyél másik USB kábelt ami gyorstöltéshez is jó!
A kétes minőségű kábelek olyan vékonyak (és azt is el tudom képzelni hogy némelyik alumínium) hogy már 1A áramot sem tudnak átvinni...
3/3 A kérdező kommentje:
Update tényleg a kábellel volt a hiba és kösz a válaszokat c:
2022. dec. 28. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!