Vègülis megèri előfizetèssel olcsóbban a szolgáltatótól telefont venni?
Mert jól hangzik ugyan, de ha elvègzem a matekot az jön ki hogy hiába választ az ember bármilyen előfizetést, ha a havi fizetendő összeget nèzzük vègsősoron a telefon teljes árát fizettetik ki ès mellè rátukmálnak egy olyan előfizetést mire nincs szüksége.
Valakinek van tapasztalata az ilyesmivel?
"az elfizetés havidíját ne számold bele, mert azt amúgy is használod)"
kivéve, ha feltöltőst szeretnél
Nyilván annak éri meg, aki készülék nélkül is ugyanúgy kihasználja/használja az előfizetést.
Viszont sokan esnek bele abba a hibába, hogy "kihozzák" a telefont a legnagyobb csomaggal, aztán alig használják pl. a korlátlan hívást...
Ezt magadnak kell kiszámolnod mindig.
Nekem személy szerint sosem érte meg előfizetéssel kihozni semmit, de én nagyon ritkán telefonálok és a mobilnetet sem tudom falni, pedig bőszen nyomkodom a telefont utazás közben.
ki hozni mindig olcsóbb,
mint megvenni !!!
:)
Nem akartam fèlrevezetni senkit, csak azèrt nem írtam le először melyik a szolgáltatóm mert azt hittem nem fontos, mert engem amúgy is maga az előfizetèssel való vásárlás èrdekelt.
Köszönöm mindenkinek aki elmagyarázta. Most már èrtem.
Alább egy pèlda egy igen csak drága telefonnal, mert nagyobb áron látványosabb a matek.
Van egy telefon ami 234000 forintba kerül, ès minnèl drágább előfizetést választasz mellè annál olcsóbb lesz elhozni a telefont.
Egy olcsó ès egy drága előfizu:
4990ft/hó előfizuval a telefon ára 222988ft.
18990ft/hó előfizuval a telefon ára 128990ft.
Szóval lényegében az előfizetès valóban kiback-keli a kedvezmènyt ès csak is akkor jössz ki anyagilag jól hogy ha neked is èppen olyan előfizetésed van (vagy tudatosan tervezel rá váltani) amivel a telefon is kedvezőbb árba kerül.
Máskülönben nem èrtèl el az egésszel semmit.
#17. Ha jelenleg is van előfizetésed és/vagy készülék nélkül is megéri neked az adott csomag, akkor már az 5.000 Ft-os csomaggal is olcsóbb maga a készülék.
Persze ez csak akkor éri meg így, ha egyébként is kihasználnád az 5.000 Ft-os csomag adta lehetőségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!