Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vègülis megèri előfizetèssel...

Vègülis megèri előfizetèssel olcsóbban a szolgáltatótól telefont venni?

Figyelt kérdés

Mert jól hangzik ugyan, de ha elvègzem a matekot az jön ki hogy hiába választ az ember bármilyen előfizetést, ha a havi fizetendő összeget nèzzük vègsősoron a telefon teljes árát fizettetik ki ès mellè rátukmálnak egy olyan előfizetést mire nincs szüksége.

Valakinek van tapasztalata az ilyesmivel?

2022. dec. 27. 13:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor jó, ha nem azért váltasz előfizura, hogy telefont vegyél. Hanem ha alapból kell az előfizu, és akkor mellé csapsz egy telefont. Mondjuk ha van már egy családban, akkor olcsóbban, mint alapáron.
2022. dec. 27. 13:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem készüléktől függetlenül is megvan az előfizetésem, több is a nevemen.

Ki is van használva minden rendesen.

Cserébe kétévente 300.000 Ft kedvezményre vagyok jogosult.

Múltkori hosszabbításkor pl. "kihoztam" egy tabletet, és két középkategóriás telefont "ingyen" cserébe az aláírásomért, miszerint további két évig használom a csomagjukat (amit aláírás nélkül is használnék, mert szükség van rá)

2022. dec. 27. 13:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Pontosan. Tesóm is most hozott ki egy Ipadet teljesen ingyen.
2022. dec. 27. 13:41
 4/18 A kérdező kommentje:

Mármint úgy èrtem hogy nekem a legnagyobb előfizetés van meg (korlátlan sms perc net) de a telefon részletfizetése hozzácsapódna (èrtelemszerűen) a telefonszámlához, tehát semmivel sem jöttem ki olcsóbban.

Másfelől van olyan telefon amit csak bizonyos előfizetèssel lehet elhozni (pl nem lehet elhozni a legnagyobb csomaggal) , így lentebb kellene váltanom.

Ha ez így èrthető.

2022. dec. 27. 13:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem érte meg, mindig más forrásból vásároltam.

Biztosan van olyan akinek megéri, ezt nem vitatom, de ez nem igaz mindenkire.

2022. dec. 27. 13:51
 6/18 A kérdező kommentje:

Tehát lényegében elhozod az új eszközt 0 forintèrt, de a kèszülèk valójában nem nulla forint volt, mert (nyilván egyszer ki kell fizetni) szóval pár hónapig a telefonszámlád nem 15000ft lesz hanem 20000ft.

Lènyegèben nem jöttèl ki vele olcsóbban, ha jól èrtem.

2022. dec. 27. 13:52
 7/18 Adkeizaal ***** válasza:
51%

Pl 180.000ft a telefon listaára te kapsz rá 70.000ft kedvezményt a maradék összeget 22havi részletben fizeted vagyis 5000ft x22 hónap.

Ami 110.000ft a 180.000ft helyett.

Ha máshol az adott telefon ugyanolyan garanciális feltételekkel pl 155.000ft akkor igenis spóroltál rajta 45.000ft ot.

+infláció az időbeli eltolás miatt

2022. dec. 27. 14:07
 8/18 A kérdező kommentje:

Nekem ez nem jön ki sehol pedig már vagy 3-4 ève Yettel Prime XXL-en vagyok.

Tudsz erre konkrét pèldát mutatni?

2022. dec. 27. 14:12
 9/18 anonim ***** válasza:
nem
2022. dec. 27. 14:15
 10/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy nálad mit ad a yettel, ha "ki szeretnél hozni" egy új telefont.

Számold össze. hogy a havi törlesztőrészletekkel összesen mennyit fizetsz a készülékért (az elfizetés havidíját ne számold bele, mert azt amúgy is használod).

Majd a kapott eredményt hasonlítsd össze bármelyik elektronikai szaküzlet árával.

2022. dec. 27. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!