Megéri ez az előfizetői csomag?
"böngésző használatakor nem fogyaszt adatot."
?
Tehát minden más app fogyasztja?
Youtube, facebook, netflix, stb... midnen fogyasztja? Vagy hogy? Ha így van akkor nem éri meg.
Azt érdemes kiszámolnod, hogy mennyit telefonálsz és hova, milyen más díjcsomaggal mennyire jönnél ki.
Nem tudom mennyire van aktualizálva: [link] megnézheted telefonálási szokásaidat.
Ez szubjektív. Mik a Te pontos szokásaid? Szerintem nézd meg a BillKiller oldalát és ott pontos képet kapsz a telefonod használatával. Helyetted matekoznak és tények alapján, nem csak a saját felhasználói gondolatod alapján.
A "ami böngésző használatakor nem fogyaszt adatot" résznek nézz utána újra, hogy értsd, hogy pontosan miről is beszélnek, mert itt vagy elírtad, amit akartál, vagy marhaságot mondtak Neked és elfelejtettél visszakérdezni, mert nem tudtad, hogy kellene, de a fentiek már jelezték is ezt. (Az én felhasználási igényeimhez drága, a feleségeméhez olcsó, a gyerekekéhez viszonyítva meg marha drága.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!