Iphone 8 Plus/X/XR/SE2020?? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés a következő hogy ezekbe a készülékekbe van még 2-3év használati idő? Mert kissé szorult helyzetbe kerültem és elszeretném adni az Iphone 11 pro maxom és leváltani ezek közül valamelyikre. Androidra nem szeretnék válatni csak az IOS mivel minden adatom,email minden hová ez fűződik,szóval a kommenteket is kapjam. Köszönöm!2022. dec. 8. 12:39
11/12 anonim válasza:
Reszletfizetesrol nem hallottal? Vagy penzgyujtesrol? Lehet valaki evekig gyujti hogy vehessen a kesobbiekben. Nem csak annak lehet ilyen telefonja aki kogazdag.
12/12 anonim válasza:
Hallottam részletfizetésről csak nekem olyan ambivalens, hogy a jólét egyik szimbóluma van az egyik oldalon a másik oldalon meg a csóróság mert pár 10e is ennyire számít. Nekem van saját lakásom jó helyen, full berendezve, autóm, gyakorlatilag mindenem, de iphone-om nincs, mert amolyan "luxusnak" tartom ami arra jó, hogy mutassuk az anyagi jólétünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!