Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tegyem full tönkre a...

Hogy tegyem full tönkre a telefonom?

Figyelt kérdés

Nekem egy Samsung Galaxy A20e típusú telefonom van. Szeretném tönkretenni, mert egy føs. A problémáim: A SIM tálcában ugye 2 SIM hely van - na abból az egyiken teljesen nem olvas, a másikon meg mikor kedve tartja; Az SD-kártya pedig használhatatlan. Az lenne pontosan a kérdésem: tud-e valaki olyan módszert, amivel (hardware-sen) lehet terminálni egy telefont. Az apám ért a szakmában egy kicsit, úgyhogy úgy kellene, hogy ne tudja megmondani.

Előre is köszönöm :)

2022. dec. 7. 15:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10

A SIM kártya tökéletesen működik, már régebbi telefonban (Galaxy Grand Prime (2000)).

Hidd el, nem csak arra kell, amire gondolod.

2022. dec. 7. 16:50
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
És beszéltél már a szüleiddel?
2022. dec. 7. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Vidd oda apádhoz hogy javítsa meg ha ért telefonokhoz ennyi.
2022. dec. 7. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
10. Az a te bajod. A mai világban ha nem is létszükséglet, de hatalmas segítség ha van lényegében egy mini számítógép a zsebedben amin bármit meg lehet nézni bármikor. A Samsung Galaxy A20e amúgy sem egy mai telefon szóval egyébként is érik a cserére és ha még a Sim olvasó is szórakozik akkor cserélni kell. A javítás nem hiszem hogy megérné. Próbáld valahogy elmagyarázni a szüleidnek a dolgot. Egyébként a fagyasztóba rakás lehet hogy megoldaná hogy elromoljon végleg és mivel télen kint hideg van ezért arra is lehetne fogni. Ezt azért inkább ne tedd mert a végén telefon nélkül maradol.
2022. dec. 7. 16:57
 15/21 anonim ***** válasza:

pedig a karácsonyfa alatt már ott lesz a vadi új,

egyébként a villamos sínen felejtett mobilt, gazdasági totálkárosnak lehet mondani

2022. dec. 7. 18:34
 16/21 anonim ***** válasza:
... és a szülők még örülnek is, hogy neked nem lett bajod mikor a jármű mellett megbotlottál ...
2022. dec. 7. 18:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#14 Nekem is mindig ott van a zsebemben. 3 éves telefon nem olyan hú de rossz specifikációkkal. Én apám régi használt telefonjait kaptam meg, amik 5-6 évesek voltak és negyed ennyire erős se volt. Amire kellett arra jó volt, én is szerettem volna jobbat, de nem kaptam és kibírtam.

Kérdező, lehet, hogy azért nem kapsz újat, mert nem érdemled ki, gondoltál már arra? Lehet, hogy nem is telik rá? Menj el diákmunkára és keress pénzt. Ha 15 alatt vagy, akkor pedig tényleg teljesen fölösleges neked újabb telefon.

2022. dec. 7. 21:49
 18/21 NTBS ***** válasza:
Sehogy. Legyél őszinte a szüleiddel.
2022. dec. 8. 06:04
 19/21 anonim ***** válasza:

a VV bent lakói mindegyike, kapott saját mobilt,

jelentkezz a Való Világba.

2022. dec. 8. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Mond el a hibáit a szüleidnek, ha új telefon, akkor garanciába megjavítják, ha régi, akkor szereznek egy újat.
2022. dec. 9. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!