Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tegyem full tönkre a...

Hogy tegyem full tönkre a telefonom?

Figyelt kérdés

Nekem egy Samsung Galaxy A20e típusú telefonom van. Szeretném tönkretenni, mert egy føs. A problémáim: A SIM tálcában ugye 2 SIM hely van - na abból az egyiken teljesen nem olvas, a másikon meg mikor kedve tartja; Az SD-kártya pedig használhatatlan. Az lenne pontosan a kérdésem: tud-e valaki olyan módszert, amivel (hardware-sen) lehet terminálni egy telefont. Az apám ért a szakmában egy kicsit, úgyhogy úgy kellene, hogy ne tudja megmondani.

Előre is köszönöm :)

2022. dec. 7. 15:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Sehogy.
2022. dec. 7. 15:35
 2/21 meszike91 ***** válasza:
13%
helyezd fel a végbélnyílásodba!
2022. dec. 7. 15:39
 3/21 anonim ***** válasza:
20%
Sokkolóval megküldöd.
2022. dec. 7. 15:43
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
És ennek mi értelme is lenne...?
2022. dec. 7. 15:45
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Úristen
2022. dec. 7. 15:48
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

4

Gondolom a szülei csak akkor vennének újat neki, ha már be se kapcsolna.

Az hogy még telefonálni se tud vele rendesen (mindkét SIM hely hibás) és az SD olvasó se működik, ami azért valljuk be, hogy alap, ha nem 128 GB a belső tárhelye, nem ok nekik...

2022. dec. 7. 15:49
 7/21 A kérdező kommentje:
4. Rosszabb esetben nem kellene elviselnem a szidalmakat "Mért nem vetted fel a telefont? Mert nem olvasta a SIM kártyát", jobb esetben kapnák valami normálos buta-, vagy egy működőképes okostelefont.
2022. dec. 7. 15:51
 8/21 A kérdező kommentje:
6. 32GB belső tárhely 10GB android
2022. dec. 7. 15:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg apádnak, hogy egy napra cseréljetek telefont. Ha nem kitalációk a hibatünetek, látni fogja hogy szar, és vesz másikat.
2022. dec. 7. 16:05
 10/21 anonim ***** válasza:
30%
Jaj te szegény, bele fogsz halni ha nincs normális telefonod gyerekkorodban. Nem gondolod, hogy a SIM kártya rossz vagy te helyezed be rosszul? A legtöbb esetben a felhasználó a hibás és nem a telefon. Ne tudd mennyiszer találkoztam már ilyennel. A te telefonod csúcskategóriás azokhoz képest, amiket én használtam. Kibírtam mégis. Nem létszükséges egy okostelefon még mindig, sőt nem is adnék jobb telefont egy gyereknek.
2022. dec. 7. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!