Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alza mennyire megbízható?

Az alza mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Most szeretnék venni doogee v20 telefont, 180.000 Ft

Olvastam más kérdèsnèl már hogy használt, hibás készüléket kapott valaki.

Igaz 2 éves válasz volt

Az alza értèkelèsnèl is olvastam hogy nem volt vízálló a hangszóró. Pedig annak kéne lennie

A kérdés hogy merjek e vásárolni onnan? Vagy milyen oldalról merjem megvenni azt a telefont?

2022. dec. 2. 11:31
1 2
 11/11 Krisipoke ***** válasza:

Az Alzával semmi gond, egy webáruház. Van, ami olcsóbb ott, van, ami drágább. Nem vernek át, vagy ilyesmi, és ugyanúgy a különböző gyártóktól szerzik be a termékeiket, mint mondjuk a Media Markt vagy bármelyik másik üzlet. Arra viszont tényleg figyelni kell, hogy vannak felbontott, újszerú, meg használt cuccok is (olcsóbban), de ezeket mindig jelzik az adott termék oldalán. Illetve ha utólag jössz csak rá, hogy használtat vettél, és nem azt akartál, a jogszabály szerinti 14 napon belüli elállás ugyanúgy lehetséges, és vissza fogják adni az árát. Ha újonnan hibás terméket kapsz, az nem az Alza hibája lesz, ők csak megveszik a forgalmazótól, és továbbértékesítik.

A Doogee telefonokat viszont én sem ajánlanám. Strapabíróbbak, mint az átlag okostelefon, de amúgy meg nagyon keveset tudnak a többihez képest, és viszonylag nagyobb a hibaarány is.

2022. dec. 5. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!