Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alza mennyire megbízható?

Az alza mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Most szeretnék venni doogee v20 telefont, 180.000 Ft

Olvastam más kérdèsnèl már hogy használt, hibás készüléket kapott valaki.

Igaz 2 éves válasz volt

Az alza értèkelèsnèl is olvastam hogy nem volt vízálló a hangszóró. Pedig annak kéne lennie

A kérdés hogy merjek e vásárolni onnan? Vagy milyen oldalról merjem megvenni azt a telefont?

2022. dec. 2. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A rendelesnel figyelni kell, mert arulnak kibontott, visszavitt cuccokat is. Ezeket jellemzoen olcsobban adjak es a bontott csomagolas es/vagy hasznalt allapot jelzesevel teszik fel a webshopba.

Ha nem vizallo a keszulek az nem az Alza sara, hanem a nyomorult kinai gyartoe amelyik a csillagokat is lehazudta az egrol.

2022. dec. 2. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
bárhonnan kaphatsz gyári hibás cuccot
2022. dec. 2. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
A doogee v20 telefon egy olyan készülék amit egy noname cég gyárt, csomó készüléküknél hazudnak a funkciók terén, pl egyi ksimerősöm dogee strapatelefont vett és bepárásodott a kamera egy kisnaálnyi víztől, ergó beázott, pedig IP68 értékelése volt..
2022. dec. 2. 12:04
 4/11 A kérdező kommentje:

3*

Nézegettem teszteket, elég jókat mondták róla.

Persze ahogy előttem is írtak, lehet gyári hibás készüléket venni. Bár én műszaki analfabéta vagyok, de úgy tudom hogy elég sok mindennek meg kell felelnie, hogy megkapja a minősítèseket.

Nekem a munkám miatt meg kell. Kaphat ütést, vizet, rengeteg port. Azért választottam ezt.

2022. dec. 2. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
A gyáró cég oldalán lévő fényképek amik elvileg a telefon kamerájával készültek, átverések,m stockfotók amit bárki megvehet és szabadon felhasználhat! Az oldalon azt írják hogy van face ID ami csak iPhone készülékeken található meg! Az éjjellátó kamera is olyannak van beállítva hogy azzal akár jó messzire is ellátsz majd sötétben, valójában olyan 10 méterig működik....
2022. dec. 2. 12:11
 6/11 A kérdező kommentje:
A mostani ezer éves redmi telefonomon is van face ID
2022. dec. 2. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"A mostani ezer éves redmi telefonomon is van face ID"

Nincs. Az ilyen kínai kacatokat meg kerüld el.

2022. dec. 2. 13:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor milyen mindenálló telefont ajánlatok?
2022. dec. 2. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha valoban mindenallo strapatelefon kell, akkor CAT. Ha csak bohockodni akarsz, akkor barmelyik kinai, aliexpress-en forgalmazo gyarto husszorosara fujt 'feature set'-tel ellatott szemete jo lesz.
2022. dec. 2. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
69%

Az ALZA megbízható, semmi gond vele.

Viszont a kérdésben szereplő ipari hulladékot sehonnan sem venném meg, még 10.000-ért sem.

2022. dec. 2. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!