Az alza mennyire megbízható?
Most szeretnék venni doogee v20 telefont, 180.000 Ft
Olvastam más kérdèsnèl már hogy használt, hibás készüléket kapott valaki.
Igaz 2 éves válasz volt
Az alza értèkelèsnèl is olvastam hogy nem volt vízálló a hangszóró. Pedig annak kéne lennie
A kérdés hogy merjek e vásárolni onnan? Vagy milyen oldalról merjem megvenni azt a telefont?
A rendelesnel figyelni kell, mert arulnak kibontott, visszavitt cuccokat is. Ezeket jellemzoen olcsobban adjak es a bontott csomagolas es/vagy hasznalt allapot jelzesevel teszik fel a webshopba.
Ha nem vizallo a keszulek az nem az Alza sara, hanem a nyomorult kinai gyartoe amelyik a csillagokat is lehazudta az egrol.
3*
Nézegettem teszteket, elég jókat mondták róla.
Persze ahogy előttem is írtak, lehet gyári hibás készüléket venni. Bár én műszaki analfabéta vagyok, de úgy tudom hogy elég sok mindennek meg kell felelnie, hogy megkapja a minősítèseket.
Nekem a munkám miatt meg kell. Kaphat ütést, vizet, rengeteg port. Azért választottam ezt.
"A mostani ezer éves redmi telefonomon is van face ID"
Nincs. Az ilyen kínai kacatokat meg kerüld el.
Az ALZA megbízható, semmi gond vele.
Viszont a kérdésben szereplő ipari hulladékot sehonnan sem venném meg, még 10.000-ért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!