Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Huawei Mate 50 Pro telefontól?

Figyelt kérdés

Megérheti szerintetek? Jó telefon lett így, hogy megint van Google támogatás régi Huawei fanok, használók akik megszerették a márkát megfogják venni? Ha nem is ezt a drágaságot akkor majd a sima Mate 50-et vagy valami ennél kicsit gyengébb készüléket?

Szerintem a Huawei hiába is kínai sokkal megbízhatóbb készülékeket gyárt mint a Xiaomi, Oppo, stb

2022. nov. 28. 04:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

#19! Ooooooo!😲😲😲

Hmmm? 🤔🤔🤔

Köszönöm szépen az ajánlatot, de, ha nem baj kihagynám. Van aki "lepippantson".

Talán te vagy a szopófantom? 😂

Még mindig nem képzelem be!

De ezen nem vitázok.

2022. nov. 28. 16:48
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ugyanaz a selejtes troll, akivel tegnap én is elbeszélgettem, akkor is orális fixációja volt.
2022. nov. 28. 17:08
 23/28 anonim ***** válasza:

#22 biztos talál rá jelentkezőt!

Vagy csak unalmában itt éli a frusztrációját. 😂

2022. nov. 28. 17:26
 24/28 anonim ***** válasza:

"Jó telefon lett így, hogy megint van Google támogatás"

Eddig is meg lehetett oldani egy kis utánaolvasással, csak most már még egyszerűbb.

Még mindig nem érted, hogy kb. mindegy, hogy gyárilag benne van, vagy nincs. Megoldható.

A kérdező erre volt kíváncsi. Nem arra, hogy Misi 78 kotnyeles, és tudja, hogy nincs még mindig gyárilag. Olyat írnál legalább, amit nem tudok, vagy más nem tudott.

Okos bácsika, remélem feldobtam a napod! 😁❤️

2022. nov. 28. 18:19
 25/28 anonim ***** válasza:

"#4 gyárilag nincs rajta Google."

Csak azt nem írtad le, hogy hol állítottam ilyet.

2022. nov. 28. 18:23
 26/28 anonim ***** válasza:

#24 nem nevezném Google támogatásnak azt, amikor egy működő készüléken, egy applikáció áll készüléket imitál ahhoz, hogy Google-t lehessen ráfabrikálni. De lelked rajta! Ha neked ez Google támogatás, akkor legyen. Megoldható?

Igen!

Működik?

Na itt vannak anomáliák!

YouTube-on találsz róla videót, ahol tesztelik a Mate 50 Pro-n a Gspace-t. Ki-be lépked az appok között, mert a gyáritól külön vannak a Google appok. Megoldás?

Igen!

De nem a legjobb!

Részemről ennyi!

2022. nov. 28. 18:43
 27/28 anonim ***** válasza:

#26 ez még mindig a válasz megkerülése és körbemagyarázása.

"A válasz 100% -ban hasznosnak tűnik" Tudja mit? igaza van! :)

Nem offolok, részemről is ennyi volt bácsika, elnézést/szép estét kívánok❤️

Ha a kezembe kerülne egy hüvely, én meg tudnám oldani 100% bugmentesen, de a kérdező már nem biztos, hogy megoldaná.

Kérdező:

"Szerintem a Huawei hiába is kínai sokkal megbízhatóbb készülékeket gyárt mint a Xiaomi, Oppo, stb"

Egyik telefon sem megbízható 100% -osan, még az elnöké sem.

És az említett márkákból most is szívesebben vásárolnék (ár/érték arány), mint hüvelyt.

2022. nov. 28. 19:40
 28/28 anonim ***** válasza:

[link]

#27 a srác nem tűnik kispályásnak, és ő sem tudta 100%-an megoldani, de te ugye tudnád! Köszönjük szépen, ülj le hátul!

2022. nov. 28. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!