Mi a véleményetek az új Huawei Mate 50 Pro telefontól?
Figyelt kérdés
Megérheti szerintetek? Jó telefon lett így, hogy megint van Google támogatás régi Huawei fanok, használók akik megszerették a márkát megfogják venni? Ha nem is ezt a drágaságot akkor majd a sima Mate 50-et vagy valami ennél kicsit gyengébb készüléket?
Szerintem a Huawei hiába is kínai sokkal megbízhatóbb készülékeket gyárt mint a Xiaomi, Oppo, stb
2022. nov. 28. 04:56
1/28 anonim válasza:
2/28 anonim válasza:
Hol hallottad, hogy van Google támogatás? Mobilaréna és GSMarena tesztjei szerint nincsen. Anélkül meg olyan, mint egy zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne.
3/28 anonim válasza:
Hogy lenne rajtuk google tamogatas? 2 napja kompletten betiltottak az USA-ban barmilyen uj Huawei (meg ZTE) eszkoz importjat, szerinted ez az enyhites jele?
5/28 anonim válasza:
Nagyon jó telefon lett, de nagyon drága és google nélkül ennyiért nem sok embernek fog kelleni. (Még mindig nincs rajta google és szerintem nem is lesz egy darabig)
6/28 anonim válasza:
Ott a videó, van Google, egyszerűen telepíthető applikáció, csak nem hivatalos. Saját felelősségére használhatja.
7/28 anonim válasza:
#6 ez eddig is mukodott, es eddig se volt hivatalos, innen-onnan letoltott app-okkal ment. Aztan majd megy a siras-rivas ha telepul melle olyasmi is amit nem kertel.
8/28 anonim válasza:
így guglival már vállalható ha jó áron meg tudd szerezni
teljes áron nem éri meg
9/28 anonim válasza:
Nincs rajta Google támogatás. A Gspace alkalmazással lehet rá húzni Google alkalmazásokat, amik nem minden esetben működnek úgy ahogyan kéne. Néztem róla videót, és sajnos nem tűnt túl meggyőzőnek. Mondhatom, hogy Huawei fan vagyok már a 3.-ik Huawei-m van. Most egy P30 Pro-t használok 3 éve. Azért nem cseréltem le eddig, mert a Huawei-n nincs Google támogatás. Nem találtam olyan készüléket más gyártóktól amire cserélném. Megvárom a Mate 50 milyen. Lehet beválom, de nem akarok pénzt a semmire kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!