Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Huawei Mate 50 Pro telefontól?

Figyelt kérdés

Megérheti szerintetek? Jó telefon lett így, hogy megint van Google támogatás régi Huawei fanok, használók akik megszerették a márkát megfogják venni? Ha nem is ezt a drágaságot akkor majd a sima Mate 50-et vagy valami ennél kicsit gyengébb készüléket?

Szerintem a Huawei hiába is kínai sokkal megbízhatóbb készülékeket gyárt mint a Xiaomi, Oppo, stb

2022. nov. 28. 04:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Itt egy teszt, specifikáció is, a vásárlóktól is kérdezzhetsz a hozzászólásokban:

[link]

2022. nov. 28. 05:10
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Hol hallottad, hogy van Google támogatás? Mobilaréna és GSMarena tesztjei szerint nincsen. Anélkül meg olyan, mint egy zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne.
2022. nov. 28. 05:59
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne rajtuk google tamogatas? 2 napja kompletten betiltottak az USA-ban barmilyen uj Huawei (meg ZTE) eszkoz importjat, szerinted ez az enyhites jele?
2022. nov. 28. 07:00
 4/28 anonim ***** válasza:
34%

#2, #3:

[link]

2022. nov. 28. 07:08
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó telefon lett, de nagyon drága és google nélkül ennyiért nem sok embernek fog kelleni. (Még mindig nincs rajta google és szerintem nem is lesz egy darabig)
2022. nov. 28. 07:12
 6/28 anonim ***** válasza:
56%
Ott a videó, van Google, egyszerűen telepíthető applikáció, csak nem hivatalos. Saját felelősségére használhatja.
2022. nov. 28. 07:15
 7/28 anonim ***** válasza:
78%
#6 ez eddig is mukodott, es eddig se volt hivatalos, innen-onnan letoltott app-okkal ment. Aztan majd megy a siras-rivas ha telepul melle olyasmi is amit nem kertel.
2022. nov. 28. 07:39
 8/28 anonim ***** válasza:
33%

így guglival már vállalható ha jó áron meg tudd szerezni

teljes áron nem éri meg

2022. nov. 28. 08:05
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rajta Google támogatás. A Gspace alkalmazással lehet rá húzni Google alkalmazásokat, amik nem minden esetben működnek úgy ahogyan kéne. Néztem róla videót, és sajnos nem tűnt túl meggyőzőnek. Mondhatom, hogy Huawei fan vagyok már a 3.-ik Huawei-m van. Most egy P30 Pro-t használok 3 éve. Azért nem cseréltem le eddig, mert a Huawei-n nincs Google támogatás. Nem találtam olyan készüléket más gyártóktól amire cserélném. Megvárom a Mate 50 milyen. Lehet beválom, de nem akarok pénzt a semmire kidobni.
2022. nov. 28. 08:52
 10/28 anonim ***** válasza:
73%
*bevállalom
2022. nov. 28. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!