Mi a véleményetek az új Huawei Mate 50 Pro telefontól?
Megérheti szerintetek? Jó telefon lett így, hogy megint van Google támogatás régi Huawei fanok, használók akik megszerették a márkát megfogják venni? Ha nem is ezt a drágaságot akkor majd a sima Mate 50-et vagy valami ennél kicsit gyengébb készüléket?
Szerintem a Huawei hiába is kínai sokkal megbízhatóbb készülékeket gyárt mint a Xiaomi, Oppo, stb
#11/13 Misi1978:
78- as papó (vén) nber, idézd kérlek, hogy írtam hogy gyárilag benne van.
#16 mindig a legújabb a menő, évek óta nem tudnak semmi új, lényeges dologgal előrukkolni a mobilgyártók amiért érdemes lenne váltani.
Új kamera, szoftver, hardver, hajlítható telefon félmillióért (ami hamarabb bedöglik). Kb. ennyi.
Már nem tudnak mit kitalálni. De akinek van rá kidobó pénze, vagy elromlott a régi, azoknak megéri.
A szoftver, firmware/rom meg kb. mindegy.
Sz.v.sz. egy custom rom megbízhatóbb, mint egy digitálisan aláírt, hitelesített szir-szar gyári szoftver (feltéve ha jól, stabilan összerakta a fejlesztő).
Kedves #14!
Nem hinném, hogy a korom miatt minősíteni kéne, de úgy látom többet nem várhatok tőled!
#2, #3 kérdezte honnan van az információ arról, hogy van rajta Google támogatás. Erre te bemásoltál egy linket, amiben szintén arról beszélnek, hogy Gspace-el lehet rátelepíteni Google appokat. Ami ugye nem egyenlő a gyári Google-el.
#17 jajj, ne haragudj, eskü ha megírod privátban a címed, kiengesztelésnek megkereslek, és úgy lepippantalak, hogy 20 évvel fiatalabbnak érzed majd magad:'D
Ott k.rtad csak el, hogy beképzelted hozzá, hogy én olyat írtam volna, hogy azon az új foson gyárilag benne vannak a Google appok. De mindegy. 😘
(🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!