Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Huawei Mate 50 Pro telefontól?

Figyelt kérdés

Megérheti szerintetek? Jó telefon lett így, hogy megint van Google támogatás régi Huawei fanok, használók akik megszerették a márkát megfogják venni? Ha nem is ezt a drágaságot akkor majd a sima Mate 50-et vagy valami ennél kicsit gyengébb készüléket?

Szerintem a Huawei hiába is kínai sokkal megbízhatóbb készülékeket gyárt mint a Xiaomi, Oppo, stb

2022. nov. 28. 04:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
#4 gyárilag nincs rajta Google. A Gspace-el lehet rátelepíteni ilyen-olyan appokat. Pl. az Unicredit mobilbankban mennyire lehet biztonságos megadni az adataim, úgy, hogy valami más alkalmazással húzom le valahonnan?
2022. nov. 28. 09:01
 12/28 NTBS ***** válasza:
39%
Megfontolandó. Nem kell. Ha nincs rajta a Google gyárilag.
2022. nov. 28. 10:03
 13/28 anonim ***** válasza:
Vagy majd idővel jönnek rá custom romok. Szerintem simán megoldható a Google appok telepítése. De én nem adnék ki érte annyit. Minek? A mostanin is jó a kamera (Mi Note 10), megy a YouTube stb. nekem elég.
2022. nov. 28. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

#11/13 Misi1978:

78- as papó (vén) nber, idézd kérlek, hogy írtam hogy gyárilag benne van.

2022. nov. 28. 12:16
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy meg így is úgy is lekövetnek, szóval mindegy, hogy ilyen-olyan minősített, gyári vagy nem gyári app, a cégek, bankok adják -veszik egymás közt a felhasználók adatait
2022. nov. 28. 12:22
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
Google nélkül értelmetlen, a nyitóára meg irreálisan magas. Nagyjából ez a véleményem. Szerintem ez a telefonjuk (is) halálra van ítelve Kínán kívül.
2022. nov. 28. 13:56
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

#16 mindig a legújabb a menő, évek óta nem tudnak semmi új, lényeges dologgal előrukkolni a mobilgyártók amiért érdemes lenne váltani.

Új kamera, szoftver, hardver, hajlítható telefon félmillióért (ami hamarabb bedöglik). Kb. ennyi.

Már nem tudnak mit kitalálni. De akinek van rá kidobó pénze, vagy elromlott a régi, azoknak megéri.

A szoftver, firmware/rom meg kb. mindegy.

Sz.v.sz. egy custom rom megbízhatóbb, mint egy digitálisan aláírt, hitelesített szir-szar gyári szoftver (feltéve ha jól, stabilan összerakta a fejlesztő).

2022. nov. 28. 14:59
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #14!

Nem hinném, hogy a korom miatt minősíteni kéne, de úgy látom többet nem várhatok tőled!

#2, #3 kérdezte honnan van az információ arról, hogy van rajta Google támogatás. Erre te bemásoltál egy linket, amiben szintén arról beszélnek, hogy Gspace-el lehet rátelepíteni Google appokat. Ami ugye nem egyenlő a gyári Google-el.

2022. nov. 28. 15:25
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

#17 jajj, ne haragudj, eskü ha megírod privátban a címed, kiengesztelésnek megkereslek, és úgy lepippantalak, hogy 20 évvel fiatalabbnak érzed majd magad:'D

Ott k.rtad csak el, hogy beképzelted hozzá, hogy én olyat írtam volna, hogy azon az új foson gyárilag benne vannak a Google appok. De mindegy. 😘

(🤣)

2022. nov. 28. 16:26
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
*18 neked szántam:))
2022. nov. 28. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!