Nem működik a fülhallgatók jobb oldala,ha a telefonomhoz csatlakoztatom. Mi az oka?
Sokszor elromlott màr fülhallgatóm, a mostanit nyár óta használom. Nem működött a jobb oldala.Gondoltam kitört alul. Kicserèltem, de a teljesen újjal sem működik.
Mi lehet a gond?
Nincs beállítva semmi ilyen. Azt sem tudom hol kell.
Igaz az a fülhallgató, ami elsőként elromlott, a laptopommal sem működik. A másikat nem próbáltam még laptoppal. Majd este.
de milyen fules? Tok ugyanolyant vettel most is?
markatlan nevtelen olcsosag?
nem art valami ismertebbtop venni, hama, sony pl.
nagyon ocskakon neha rossz a gumirozas is a jack csatin ami nem engedi belemenni bemenetbe..., vagy akar maga a csati silany lekepzesu vagyis nem szabvanyos mereteket hasznal es nem sima egyenes a felulete
Samsung fülhallgató. Nem névtelen.
De régi a telefonom, azon is gondolkodtam,lehet már kikopott.
lehet
mobilszerviz megoldhatja hogy jackbemenetet kicsereli/javitja, ha ragaszkodsz mobilhoz
Úgy néz ki, hogy az új fülhallgatóval most jó.
Szerintem év elején valamikor màr veszek új telefont. 6 éves szegény. :) Akksit augusztusban cseréltem benne. Egyébként tökéletesen működik, ezért sajnáltam volna eddig lecserélni.
Köszi nektek a tippeket!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!