Lecseréljem? Xiaomi vs. Samsung szavazás.
4,5 éve kitűnően működő Xiaomi Redmi 4X-em van. Nagyon sajnálnám lecserélni, amíg nincsenek vele problémák, viszont nagyon elcsábított a Samsung Galaxy A52s 5G, amihez ráadásul most Black Week keretében bámulatosan olcsón hozzájuthatnék. (~114 ezer Ft)
Szerintem nagyon jó deal, mert ez tudtommal tényleg elég jó Samu készülék, de még így is sajnálnám, hogy ennyi pénzért új telefont vegyek, mikor még a régi is megfelelően működik. Ez azért elég luxus, nem? :(
#1 Köszönöm a válaszod, de szerintem nem olvastad el jól a kérdésemet.
Xiaomim már 4,5 éve kiválóan működik.
Én sokmindent használtam de a samsung az ami nálam a top.
Xiaomi 11t pro m volt egy kis ideig a galaxy s10 után de eladtam 2 hónap múlva mert igaz nem volt rossz de a rendszer terén sokkal sokkal használhatóbb egy samsung.
Most jelenleg egy 1tb OS Z fold 4 volt amihez "bámulatosan" olcsón jutottam hozzá röpke 1m Ft ért de nekem megérte mert ezen élek és dolgozok.
Jelenleg ha telefon akkor vagy samsungom lenne vagy Apple abból is csak a Pro.
Samsung jelenleg egyre jobb benne hogy hosszú távú telefon legyen mint az Apple vagyis 4-5 évig is simán tudod használni és támogatást is adnak szoftveresen. Apple t sokan utalják de ha valakinek a hosszú táv a fontos abban jelenleg verhetetlek olyan szinten hogy fényévekre vannak a többiek de a samsung jelenleg egyre jobban közelít.
Szerintem samsungal jobban jársz de mindenki egyénileg dönti el.. van olyan állat aki egy Huaweire is azt tudja mondani hogy mennyire jó telefon a ban után szoftveresen szóval mindenki más... :)
#8 Köszi!
Az ára miatt nem vennéd meg, vagy nem találod elég jónak ezt a típust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!