Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez azt jelenti hogy lehet...

Ez azt jelenti hogy lehet rajta ezeket is csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

a megosztás mellet

2010. szept. 29. 16:07
 1/9 bp1985 ***** válasza:
Komolyan ezt akarod venni?
2010. szept. 29. 16:09
 2/9 bp1985 ***** válasza:
Az csak annyi,, hogy az adott oldalra berakja a saját profilod alá a linket.
2010. szept. 29. 16:10
 3/9 A kérdező kommentje:

ahha értem

baj ha ilyet akarok venni?

2010. szept. 29. 16:11
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor igen:) Van samsungos ismerősöm, ő annyit mondott, hogy ki sem engedte volna adni ezt a telefont. Olcsó, pocsék kijelző, olcsó műanyag. Kijelző meghibásodása nagy arányú. Asszonynak volt, a gyárival 1ütt 4 kijelző volt benne fél év alatt. Nem dobálta, vigyázott rá. El is adta a Samsung szervizes ajánláával. (nem az ismerősöm a szervizes, ő más) Telenorba kérdeztem, naponta mennek oda is vissza vagy sw hibával, vagy kijelzőhibával.
2010. szept. 29. 16:14
 5/9 A kérdező kommentje:
akk szted milyet vegyek ami nm drágáb 35.000FTnél?
2010. szept. 29. 16:15
 6/9 bp1985 ***** válasza:

Még annyi, hogy ami ár kint vn gsmline oldalán, az vagy 6 hó garival van csak náluk, tehát pl hivatalos szervízbe nem jó a garilevél, vagy gari nélkül. Ha rendes garisat veszel, az drágább. Ezért is úgy van fent, hogy xxx Ft-tól. Igazából érintős nem nagyon van 35-ért szerintem függetlenbe.

[link]

Ez pl egy teljesen jó kis telefon.

[link]

Ez sem rossz.

2010. szept. 29. 16:24
 7/9 A kérdező kommentje:
nemtom az a szamszung jobb mint a mostani telom ami szar iphone utánzat
2010. szept. 29. 16:25
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Hát a sciphone-nál jobb tudásra, viszont minőségre kb 1 szinten vannak. De ahogy érzed, nekem mind1 melyiket veszed, én csak tanácsot adtam neked.
2010. szept. 29. 16:42
 9/9 A kérdező kommentje:
én meg vagyok elégedve a schiphone min(ö/ő)ségével
2010. szept. 29. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!