Szerintetek melyik telefont lenne érdemes megvenni a lentiek közül?
Már nagyon érik a jelenlegi telefonom cseréje (androidos) és most újítani szeretnék IOS-es telefonra. A sima Iphone 11 és 12 modellek között gondolkodtam, esetleg a 13 hogyha sikerülne valahol jó áron beszereznem. Szerintetek megérné ennyi pénzt kiadni rájuk?
Sok ismerősömnek Iphone-ja van és nagyon ajánlják hogy én is IOS-re váltsak, legalább egy telefon erejéig próbáljam ki a másik rendszert.
Újonnan viszont őszintén kicsit drágállom őket, de nem tudom hogy használtam érdemes lenne- e venni, viszont akkor ha szükséges akksicsere lenne.
Valaki aki jobban ért ezekhez segítsen nekem! Véleményeket és tapasztalatokat is szívesen fogadok a fent megjelölt modellekről!
Illetve ha használtan venném, szerintetek milyen oldalról lenne érdemes? Ahol tényleg azt kapnám, amit írnak!
Jajj és még lenne egy olyan kérdésem is hogy mikor lenne érdemes beruházni rá, május környékén gondoltam, szerintetek addigra lehetséges hogy lentebb megy az áruk legalább egy kicsivel?
Nem fog nagyon lentebb menni májusig, sőt ha továbbra is szakértő kúrmányzás lesz, inkább fölfelé.
Egyik iphone-val se jársz rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!