Ezek közül a feltörekvőben levő telefonmárkák közül melyiket lenne érdemes megvenni?
Feltörekvőben lévő? A Motorola ezeregy éves és inkább haldokló a mobiliparban (vagy valaki időközben megvette?), az OnePlus szintén ezeréves és ez is inkább szerintem inkább lefele megy. A Realme és az Oppo meg gyakorlatilag a Xiaomi házon belüli új hulladéklerakata.
Ha ezek közül kellene választanom és drágább telefont szeretnék, akkor egyértelműen OnePlus. Ha olcsóbb kategóriából szeretnék, akkor meg Realme vagy Oppo, teljesen tök mindegy, egyiknek sincs értelmes szervízhálózata, de úgyis kívül-belül Xiaomi telefonok, ennek minden hátrányával.
Valóban? Ezt nemtudtam hogy a Xiaomi-nak is köze van ezekhez a márkákhoz.
A feltörekvőt pedig úgy értem hogy most kezdenek jobban megjelenni a hazai piacon és némelyik szolgáltató kínálatában is látható már amire eddig nem nagyon volt példa. (pld:Oppo, Realme)
Nos köszönöm a válaszokat!
A Nothing márkáról még sosem hallottam. Motorolát itt úgy értettem hogy régen ugye aktív piaci szereplő volt a hagyományos nyomógombos telefonok terén (kb. 15 éve nekem is volt nyomógombos Motorolám és azt szerettem!)
Utána ugye elég jó sikert arattak a Defyvel és aztán nem is nagyon lehetett őket látni egy jó ideig a piacon azaz szinte eltüntek és a feltörekvőt most úgy értettem hogy újra előkerültek de már komolyabb készülékekkel. Csak kérdés hogy a régiekhez viszonyítva (Defy megjelenése után haverom vett egyet és ő szerette, nem panaszkodott rá!) kb. Most milyenek lehetnek?
Ezek nem feltörekvők, ezek vannak.
OnePlus kérdés nélkül a legjobb, de a OnePlus, Realme, Oppo ugyan ahhoz a cégcsoporthoz tartozik. Gyakran ugyan azt a telefon átcimkézve más néven árusítrják cégen belül.
Motorola -t a Lenovo megvásárolta, szóval Lenovo telefonok Motorola névvel.
Motorola csak a telefonos üzletágát adta el.
FYI: A Motorola alkotta meg az elso mobilt 1973-ban.
Egyebkent evek ota Ulefone-okat nyuzok, eleinte a Power, most az Armor sorozatbol. Nekem bejottek. A fentiek kozul 1+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!