Milyen fajta ütés álló telefont èrdemes venni?
Lehetőleg olyant szeretnék aminek a kamerái is jó és szép képeket készítenek.
Sajnos most tört össze a Samsung Galaxy A6os telefonom.
40ezer lenne a kijelző.. így inkább vennék újat.
Ez is sokat bírta az esést, de úgy gondolom valami törésebb biztos telefon kellene ezek után..
Árban max 130ezerig mennék sajnos most
Caterpillar.
Ez garantáltan ütés és vízálló.
Viszont nem olcsó.
Valamit valamiért.
Samsung Galaxy A 6om 10ezer Ft os fém tokban volt. Üveg fóliával.
2018ban vettük. Számtalanszor leesett mindenféle felületre. Eddig bírta sajnos..:(
Én még soha az életben nem ejtettem le a telefonomat, de komolyan. Ezért nekem nincs is és nem is volt tokban soha sem. Más hogy nem tud vigyázni a telefonjára? :D
Ahogy a kettes írja, a caterpillar nagyon jó ütésálló telefonokat gyárt, viszont tudtommal nem tudnak igazán jó fotókat készíteni(itt ez is kritérium volt). Úgy tudom, hogy az Ulefonok viszont szintén jó telefonok, és a kamerájuk sem rossz annyira. Vagy ugye ott vannak, a Samsung xcoverek.
A gyárilag ütésálló, direkt ütni-vágásra tervezett telefonok általában gyenge hardverrel rendelkeznek és drágák is a tudásukhoz mérten (nyilván, mert plusz költsége van az ütésállóságuknak).
Én inkább egy nagyon vastag, komolyabb flip tokot ajánlanék, és nem csak üvegfóliát. Így nem csak a fólia védi a kijelzőt, hanem a tok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!