Milyen iPhone telefont ajánlotok? Apple 4, 4s, 5? Érdemes még megvenni?
Életem legszeretettebb telója egy Apple 4-es volt, mini, mindenhol elfért, elegáns, letisztult, nem túlhájpolt... nagyon szerettem.
Egyszer leejtettem, onnantól kezdve szanaszét repedt a felülete 4-5 év után már a kezem vágta a sok repedés, ezért cseréltem: Huawei Y5 ami egy szintén régi teló, de nem szeretem..
Nagyon szerettem az Apple telefon rendszerét, és hogy olyan pici volt.
Milyet ajánlotok?
Látom van eladó iPhone 4s - 5 de elég húzós áron, 60-70e használtan!
Szerintetek?
Amire használom: Viber, Whatsapp, Telegram, Youtube, alap híroldalak böngészése, Spotify és képek készítése. Valami e-mailek. És idegennyelv tanulásra applikációk.
iPhone 4-re az iOS 7.1.2,
iPhone 4S-re az iOS 9.3.6
iPhone 5-re az iOS 10.3.4 a legutolsó iOS.
Viberhez iOS 13.4
Youtubehoz iOS 14
Whatsapphoz iOS 13
Telegramhoz iOS 11
kell minimum.
Vagyis ezek az öreg telefonok már inkompatibilisek szinte mindennel is. Nekem van egy 3GS-em, tényleg csak néhány appot lehet letölteni már rá.
Nem érdemes ilyen régi telefong megvenni - főleg nem 70-ért - kivéve ha gyűjtő vagy és a vitrinbe akarod. tenni.
Ahogy 1-es is írja iPhone 11 a minimum, ha annál kisebb méret kell, akkor iPhone SE.
Olyan iPhonet nem érdemes venni, aminek már lejárt a szoftveres támogatása, meg olyat sem, aminek hamarosan lefog.
11 előttit már semmiképp sem vennék, de igazából sima 11-et sem, mert nem OLED a kijelzője, ez meg már évek óta a sokkal olcsóbb telefonoknál is alap dolog.
Inkább a 12-től kezdve vennék telefont, akár újként, akár használtként. De ha neked a 60-70 ezres ár húzós, akkor inkább engedd el az iPhone témát.
"7 év múlva is használható marad 1-2 aksicserével."
Egyik iPhone sem kapott ennyi szoftveres támogatást. Meg egyébként, aki most vesz egy telefont 240 ezerért (legalább), az nem hiszem hogy 7 év múlva is azt akarná nyomkodni.
Egyik iPhone sem kapott ennyi szoftveres támogatást. Meg egyébként, aki most vesz egy telefont 240 ezerért (legalább), az nem hiszem hogy 7 év múlva is azt akarná nyomkodni.
Nem fog 7 évig frissítést kapni és senki sem fogja addig használni, de akkor is működni fog, még akkor is lehetne alap dolgokra használni.
"Nem fog 7 évig frissítést kapni és senki sem fogja addig használni, de akkor is működni fog, még akkor is lehetne alap dolgokra használni."
Ez kb. mindegyik telefonra igaz. Van 8 éves filléres szutyok okostelefonom is, ami még működik, de minek.
“Nem fog 7 évig frissítést kapni és senki sem fogja addig használni"
Az iphone 6s 2015 ben jelent meg és 2022 ig támogatták a legújabb szoftver frissítéssel.
Akárhogy számolom ez 7 év.
"Az iphone 6s 2015 ben jelent meg és 2022 ig támogatták a legújabb szoftver frissítéssel.
Akárhogy számolom ez 7 év."
Akkor ezt számolgasd ki a többi telefonjukra is, meg mutass bármilyen dokumentumot vagy hivatalos vállalást, ami alapján iztosra veszed a 7 éves támogatást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!