Milyen iPhone telefont ajánlotok? Apple 4, 4s, 5? Érdemes még megvenni?
Figyelt kérdés
Életem legszeretettebb telója egy Apple 4-es volt, mini, mindenhol elfért, elegáns, letisztult, nem túlhájpolt... nagyon szerettem.
Egyszer leejtettem, onnantól kezdve szanaszét repedt a felülete 4-5 év után már a kezem vágta a sok repedés, ezért cseréltem: Huawei Y5 ami egy szintén régi teló, de nem szeretem..
Nagyon szerettem az Apple telefon rendszerét, és hogy olyan pici volt.
Milyet ajánlotok?
Látom van eladó iPhone 4s - 5 de elég húzós áron, 60-70e használtan!
Szerintetek?
Amire használom: Viber, Whatsapp, Telegram, Youtube, alap híroldalak böngészése, Spotify és képek készítése. Valami e-mailek. És idegennyelv tanulásra applikációk.
2022. okt. 18. 22:09
11/11 anonim válasza:
iPhone 4s, 5 már tényleg őskövület mobiloknak számítanak. Semmiképp nem éri meg megvenni, pláne nem 60-70 ezerért. Kidobott pénz lenne, főleg ha amúgy sincs túl sok pénzed. Ha mindenképp Apple termékben gondolkodsz, de viszonylag olcsón meg akarod úszni, akkor én a 2020-as iPhone SE-t javasolnám. Ennél kisebb korszerű iPhone nincs. Marketplace-en én 70-80 ezer körül már találtam egész jó állapotú használtakat. 10 ezerrel többet költenél rá, de egy milliószor jobb telót kapnál, amire minden app telepíthető és várhatóan még hosszú évekig használható marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!