Áruhitelre vagy inkább a Telekomtól részletre érdemes kihozni telefont?
Köszönöm.
Még egy kérdés. Felsőkategóriás Samsung vagy Iphone? Melyiket célszerű ha hosszú távra gondolkozom?
Szerintem Samsung.
A "kihozni" szót meg cseréld le a fejedben. Megvásárolod a cuccot, azaz pénzért megveszed.
Igazából a Telekomnál is áruhitelt kapsz, amikor részletre vásárolsz. Mindenképp a lehetőségeidet meghaladó költségbe vered magad egy telefonért, és mire kifizeted, már el is avul, és kell a következő. Nem érdemes hitelbe élni, mert nagyon drága.
Áruhitelre szerintem jobb, azt legalább kb. 10 hónap alatt letudod, szolgáltatónál viszont kb. 2 év hűségidő van, és áruházban szerintem szélesebb a választék is, ráadásul az már tutira eleve független telefon! Csak ne a Media Marktból, mert az a Budapest Bankkal van szerződésben, ami piszkosul ráakaszkodik az ügyfélre, és minimum heti szinten zaklatnak telefonon, inkább az Euronicsból, ott 4 bank hitele közül választhatsz!
Telefonból attól függ, hogy Neked melyik rendszer jön be jobban! Személy szerint én Samsungot választanék, az Android nyitott rendszer, amivel nem ütközöl korlátokba, és több funkciója van!
Szerintem meg iPhone.
Nem tudom hogy milyen korlátokba lehet ütközni, átlag user szempontjából teljesen mindegy.
Viszont a sűrűbb frissítés és gördülékenyebb szoftver annál inkább.
Több mint 10 évig használtam androidot és utána váltottam IOS-re, már jó ideje azt használom és nem bántam meg.
Kérdésre válaszolva:
Ha kedvező csomagod van inkább részletre, ha nem akkor áruhitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!