Milyen telefont érdemes manapság venni?
Nem rossz, de szerintem nem is épp a legjobb választás!
Ha fontos a lehető legjobb kamera, akkor már inkább S22 Ultra, de ha nem annyira, akkor inkább Snapdragon-processzoros Samsungot ajánlanék, A52s 5G vagy S20 FE 5G
#7, lehet, de az S Ulta -típusokban eleve az egyik legjobb szenzor van (Samsung Isocell HMX), azon kívül a Samsungok szoftveresen is jobban kezelik a kamerát, mint a Xiaomi-k!
Jó, mondjuk az S-szériából a sima és az Ultra is egész Európában csak Exynos processzorral kapható, viszont az S20 FE 5G “csak” 160-170 körül van, illetve kicsivel olcsóbban az A52s 5G is jobban kezeli a kamerát, ráadásul mindegyikben erősebb Snapdragon van!
8, én teljesen megvagyunk elégedve a teljesítménnyel, a kamera is pillanatok alatt megnyílik, tökéletes képminőséget és videókat csinál a Redmi.
Átlag használónak tökéletesen megfelel 70k ért. Pláne ha nem azért vesz mobilt, hogy elmondhassa másoknak, hogy az 250k S széria teló. Tesómnak S szériás Samsung szokott lenni, de már alig pár hónapos szervizelni kellett nem egy alkalommal. Nekem volt Honor kínai mobilom, 5 évesen sem volt probléma vele, egyszer sem fagyott le vagy lassult. Pedig egész nap használta. Csak az aksija merűlt már gyorsabban, amúgy sem erős aksi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!