Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen új okostelefont érdemes...

Milyen új okostelefont érdemes venni mostanság?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy LG K22-est használok két éve, de nem a legjobb választás, főleg a kamerájával nem lehet jó minőségű fotókat, videókat csinálni. Samsungnak vagy aXiaominak vannak jobb termékei? És kb mennyibe kerülnek?

2022. nov. 10. 09:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Xiaomi Mi 11 380 000 Ft, Samsung S22 350 000 Ft
2022. nov. 10. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

A lehető legolcsóbbakból kell választani, mert úgyis irreálisan hamar elhasználódnak.

Fotózáshoz, videózáshoz meg inkább fényképezőgépbe, kamerába érdemes ennyi pénzt befektetni.

2022. nov. 10. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. Először is és mindenekelőtt be kellene "lőni", azaz meg kellene határozni egy tól-ig árkategóriát, de legalábbis egy maximális árat, amit hajlandó vagy rákölteni. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy 80.000, 200.000, vagy 500.000 a keret, vagy 80.000-nél is kevesebb, vagy 500.000-nél is több.

Másik dolog, hogy mi a célod vele? Írod a kamerát, erre most fotós szakemberek tuti azt mondanák, hogy persze lehet tűéles fotókat csinálni ma már mobillal is, de pl. egy fotós, fotográfus, fényképész tuti soha nem fotózna mobillal, akárhány megapixeles is az adott készülék.

Szóval rögtön két kérdés:

Mi a maximális keret?

Mi a célod vele? (a kamerán túl)

2022. nov. 10. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok, alapvetően szerintem ma két dolog éri meg: vagy Pro készülékbe fektetni, mivel annak hatalmas a tudása a Lite készülékekhez képest, azokon talán lassabban veszed észre az idő múlását és azt, hogy "korosodnak", így talán ki lehet velük bírni akár 5 évig is... vagy 2-3 évente megvenni mindig az aktuális kínálat tetszetős darabjának Lite verzióját...

Én általában 3 évente cserélem a mobilomat, mondjuk szerintem a jelenlegi Huawei Mate20Lite-omat nem fogom tudni előbb lecserélni, mint a szülinapomon, 2023.06.02-án, akkorra pedig már 4 éves lesz.

2022. nov. 10. 10:11
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha már annyi pénzt áldozok telefonra hogy átlépi a 300 pluszt, akkor csak iPhone, az legalább telefon lesz 5 év múlva is, azt nyújtja amit első használtkor, értéktartó és eladható, ez nagyon fontos.
2022. nov. 10. 10:13
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Ez megint olyan, hogy BMW vagy Audi jobb. Xiaomi és a Samsung is csúcsmobil kategória, ki-ki eldönti melyik szimpatikusabb. Manapság már olyan olcsók lettek a mobilok alsó középkategóriába, amelyekben nagyon jó specifikációkkal bírnak. Tehát 70k mobil is tökéletes a legtöbb dologban.
2022. nov. 10. 10:21
 7/13 A kérdező kommentje:

#3-as, kérdéseidre a válasz

1) 50-100.000 Ft (egy ismerősöm nemrég egy Xiaomi Redmi note 11-et vett 80k-ért)

2) A fotók készítése mellett főleg közösségi oldalak böngészésére használom

2022. nov. 10. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Jókat hallani a Xiaomi Redmi Note 11-ről is, én is szemezek vele utódként, aztán meglátjuk.

Nem tartozik annyira ide, csak érintőlegesen megjegyzem, hogy nemrég egy YouTube-os nyereményjátékban nyertem egy Haylou RS4 okosórát (a Haylou amennyire tudom, a Xiaomi-nak egy ugyanolyan albrandje, almárkája, mint amilyen a Huaweinek a Honor márka), és azzal meg vagyok elégedve. Kifejezetten Xiaomi márkájú termékem még semmiből nem volt, így arról közvetlenül nem tudok sajnos nyilatkozni.

2022. nov. 10. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7: Akkor adódik a dolog: ha a helyedben lennék, én a te helyedben az ismerősödet kérdezném meg, hogy elégedett-e.
2022. nov. 10. 10:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: menj be pár helyre:

1. A mobilszolgáltatódhoz, hogy a fogyasztásod (díjcsomagod, fizetett számlák, stb. mennyit telefonálsz, mennyi SMS-t küldesz) alapján esetleg milyen kedvezményes ajánlataik vannak.

2. Menj el 1-2 MediaMarktba, meg más műszaki boltba.

Mindkét helyen mondd el a kereteidet és az elvárásaidat. Utána - ha van időd, és nem kell valamilyen instant kényszerből fakadóan sürgősen vásárolnod - menj haza, és fejben, vagy papíron összegezd, hogy milyen ajánlatokat kaptál, és közülük SZÁMODRA melyik a legtökéletesebb. (Amolyan jollyjoker megoldás valószínű nem lesz, de biztos lesz olyan, ami legszimpatikusabb, leginkább megfelel a te igényeidnek. )

S azt válaszd, amelyik leginkább megfelel a te igényeidnek.

2022. nov. 10. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!