Motoron hazafelé a szakadó esőben - a többszörös bebugyolálás ellenére - beázott és elázott a Huawei Mate 20 Lite -om. Mit vennétek helyette? Mit érdemes ma venni?
Konkrét okostelefon javaslatokat várok. Nem, már nem volt garanciális. Nem, ha az lett volna se lenne érvényes a garancia beázásra. Nem, javíttatni sem érdemes, ötszámjegyű összegre rúgna a bevizsgálás, majd utána a javíttatás + hetekig nem lenne telefonom (nem akarnak cseretelefont adni... ezeket a köröket lefutottam a szolgáltatóval...)
Érdemes esetleg kivárni és valahogy valamilyen ideiglenes telefonnal végigbrusztolni ezt a mintegy 8 hetet, amíg beindul a karácsonyi szezon? Jön addigra ki Telekomnál vagy bármely mobilgyártó cégnél valami értelmes újdonság?
én samsungra váltottam huaweiről nem cserélném le semmi más márkára
+ középkategória is vízálló nagyrészt
Nem gondolkodtam még árban, de ilyen 100-120K-nál szerintem azért nem többet.
A Samsung márkáról csak rossz tapasztalataim vannak, az talán kilőve, meg az ilyen noname kínaik (mint Meizu, Cubot és társai) is.
3: Ha még itt vagy milyen, melyik Huawei típusról milyen, melyik Samsung típusra váltottál konkrétan?
p40 literól váltottam a52 re, legnagyobb bajom az volt vele hogy gms nélkül sok alkalmazás nem müködött amiket használtam volna
tudásban hasonló a kettő, kamerája sokkal jobb a samsungnak
nekem jók a tapasztalataim eddig
xiaomi meg hasonlók sosem húzták egy évig, huawei viszont nagyon jól bírta az eséseket
"A Samsung márkáról csak rossz tapasztalataim vannak"
A Ssmsung márka csak egy logo, van pár kategória, és azon belül számos készülék. Én még azelőtt gondoltam a beázásra, mielőtt megtörtént, és amióta vízálló kategóriás okostelefonok léteznek, nálam ez az első elvárás, illetve a belépő szint kerülése. Ezzel a rossz tapasztalatokat is elkerültem egyúttal.
Most épp egy A72 van szolgálatban, ami egy héten 2-3 alkalommal van aktívan víznek kitéve kb. egy éve, az elődje is Samu volt, azt 4 év után adtam el hibátlan állapotban, az is ugyanabban a pocsolós igénybevételben töltötte le az idejét.
Egyébként léteznek vízálló tokok is, de jobb amikor a készülék gyári megoldásai alapból vízmentesek.
A Samsung márkáról csak rossz tapasztalataim vannak, az talán kilőve, meg az ilyen noname kínaik (mint Meizu, Cubot és társai) is.
A legolcsóbb készülékeik minősége ingadozó(volt pár éve), de a normál közép és felsőkategóriás készülékeivel soha sem volt gondom. Ismerőseimnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!