Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefonra érdemes biztosí...

Mobiltelefonra érdemes biztosítást kötni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 20:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz rá vigyázni és berakod egy tokba, akkor felesleges. Ha valaki napi szinten leejti, annak viszont jól jöhet.
2022. okt. 25. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Aki napi szinten leejti, annak bunkósbot való. :)
2022. okt. 25. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk van. A telefon értékétől is függ. 100 ezer feletti telefont nem tudnék most újra venni, így csak 20 ezret kell befizetni. Pont most van egy kárrendezés folyamatban.
2022. okt. 25. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Nem azért, de 100 ezer forint feletti telefont eleve nem vennék, ha nem tudnám pótolni baleset esetén, ahogy kisbuszt sem veszek vasárnapi templombajárós autónak.
2022. okt. 25. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Igazság szerint én meg 600 forintos kenyeret nem vennék. Meg nem keresnék 250 ezret, ha 150 az albi. De nem kívánságműsor az élet. Megoldom.
2022. okt. 26. 07:35
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Bocs, azt hittem az evés, ivás és lélegzés az élet alapfeltétele a főemlősöknél.

Ezek szerint manapság a cserép pötyögését is felvehetjük ide.

Bár el tudom képzelni, hogy egyeseknek a "kilégzés-belégzés-kilégzés-..." fut egész nap a kijelzőn.

2022. okt. 26. 08:04
 7/11 anonim ***** válasza:

"Mobiltelefonra érdemes biztosítást kötni?"

Csak annak, aki előtte elolvassa a szerződési feltételeket, és annak tudatában köti a biztosítást. Ugyanis sokan csak úgy befizetnek, és koppannak amikor elutasítják a kárigényüket, mivel fogalmuk sincs hogy mire fizet a biztosítás és mire nem.

2022. okt. 26. 09:39
 8/11 Atosz7 válasza:

Nem feltétlen éri meg, ha sima biztosítást kötsz. Mivel én "biztosítós" vagyok,én a lakásbiztosításomba tettem bele és ez évi 8e ft-ra jött ki. És mindegy mi történik vele, kifizeti. (min.10eft-os önrész és a szerződés kezdeténél ne legyen a telefon 2 évnél idősebb. Plusz a számla legyen meg róla)

Nagyjából ennyi ami lényeg. Ja és ez 100.000 ft-ig térít. Lehet több is, de nekem ez elég volt.

Üdv!

Amennyiben kell segítség írj üzenetet.

2022. okt. 28. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:

"Mivel én "biztosítós" vagyok,"

Én pedig ügyvéd, biztosítás a területem.

Szerintem kössél. :)

2022. okt. 28. 16:37
 10/11 Atosz7 válasza:

Az én területem is a biztosítás. :)

Itt az árra gondoltam. Míg ez 8-9e/év/100.000-es érték.

Addig lehet a sima biztosítás1-2-3e/hó.

De persze ki melyiket szereti vagy van tapasztalata...

2022. okt. 28. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!