Mobiltelefonra érdemes biztosítást kötni?
Bocs, azt hittem az evés, ivás és lélegzés az élet alapfeltétele a főemlősöknél.
Ezek szerint manapság a cserép pötyögését is felvehetjük ide.
Bár el tudom képzelni, hogy egyeseknek a "kilégzés-belégzés-kilégzés-..." fut egész nap a kijelzőn.
"Mobiltelefonra érdemes biztosítást kötni?"
Csak annak, aki előtte elolvassa a szerződési feltételeket, és annak tudatában köti a biztosítást. Ugyanis sokan csak úgy befizetnek, és koppannak amikor elutasítják a kárigényüket, mivel fogalmuk sincs hogy mire fizet a biztosítás és mire nem.
Nem feltétlen éri meg, ha sima biztosítást kötsz. Mivel én "biztosítós" vagyok,én a lakásbiztosításomba tettem bele és ez évi 8e ft-ra jött ki. És mindegy mi történik vele, kifizeti. (min.10eft-os önrész és a szerződés kezdeténél ne legyen a telefon 2 évnél idősebb. Plusz a számla legyen meg róla)
Nagyjából ennyi ami lényeg. Ja és ez 100.000 ft-ig térít. Lehet több is, de nekem ez elég volt.
Üdv!
Amennyiben kell segítség írj üzenetet.
"Mivel én "biztosítós" vagyok,"
Én pedig ügyvéd, biztosítás a területem.
Szerintem kössél. :)
Az én területem is a biztosítás. :)
Itt az árra gondoltam. Míg ez 8-9e/év/100.000-es érték.
Addig lehet a sima biztosítás1-2-3e/hó.
De persze ki melyiket szereti vagy van tapasztalata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!