Megéri az iGlass Privacy Pro üvegfólia?
17ezer egy fólia? Gyáá!
Ezekkel a prájveszi fóliákkal az a gond, hogy sokat rontanak a láthatóságon. Szemből is!!
Ez most komoly? Privacy fólia? De minek? Kit érdekel, hogy mit csinálsz a telefonodon? Ha meg nézi, akkor is nézni fogja, ha a “kikapcsolt” képernyőt simogatod.
Ne legyél már ennyire paranoiás..
Helló. Melyiket vetted végül?
Én is a privacy-n gondolkodom, de elbizonytalanodtam az itt hozzászólók + kis utánaolvasás után. :)
Tényleg ilyen vacak lenne?
Leginkább azt írják gondnak, hogy sötétíti a kijelzőt, ami miatt a használó fényerőt növel, ami pedig végső soron kevesebb akksi időhöz vezet.
Privacyt, egyaltalan nem vacak! Nagyon bevalt. Neha fenykepezes kozben zavaro, hogy figyelni kell hogy tartom a telefont (egyetemen, hogy a tanar se vegye eszre es lassam is mit csinalok😅) de amugy mas hatranyt nem tudok.
Reagalva kedves #4re, egyetemen mellettem ulok, baratnoim rendszeresen beleneztek a beszelgeteseimbe, ami nem kicsit zavaro. Mostmar baratnom is megjegyzi sokszor hogy nem lat semmit🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!