Budapesten van olyan bolt, ahol fel is rakják az ott megvásárolt üvegfóliát a telefonra?
Figyelt kérdés
Csak olyan érdekelne ahol ingyen felrakják.2022. szept. 26. 08:42
1/12 anonim válasza:
Ingyen??? 😃
Ingyen rakd fel magadnak!!
2/12 anonim válasza:
Ahol ingyen felrakják, ott annyival drágább.
Én magamnak rakom fel ingyen.
3/12 anonim válasza:
Én csak olyant tudok ahol még ők fizetnek és tárden állva könyörögnek, csak had rakhassák fel a fóliát.
4/12 anonim válasza:
Habibi gsm, József krt.
kb. 1-2 hónapja voltam, 1500 ft felrakással együtt.
(4-6-os villamossal Corvin negyed, Corvin mozi felőli oldalon. )
5/12 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de gazdasági válság van. Lassan már azért is fizetni kell pluszban, mert kiszolgálnak a pultnál.
6/12 anonim válasza:
Te nem tudod feltenni? Én egy videót néztem meg összesen róla, és nő létemre elsőre felraktam!:D Ingyen, magamnak.:D
7/12 anonim válasza:
"...és nő létemre elsőre felraktam!:D Ingyen, magamnak.:D"
De ő lehet hogy nem nő ... :)
8/12 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm az egyedüli értelmes hozzászólásod.
A többiek a szokásos okoskodók...
2022. szept. 26. 10:25
9/12 NTBS válasza:
Menj be a boltokba, és kérdezd meg. Hátha valamelyik eladó segít ingyen.
10/12 anonim válasza:
Én elhajtanám a kérdezőt ha hozzánk jönne be. Lehet venni, de nincs felrakás. Nem tudom hogy mennyi ész kell felfogni, hogy ha festéket vesz a festékboltban, ott se festik ki neki a konyhát.
Van ahol felrakják, de az benne van az árban.
Gondolom a kérdező se jár ingyen dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!