Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Wishről rendelek 2db...

Ha Wishről rendelek 2db üvegfóliát, akkor arra még megy valami vám, meg adó?

Figyelt kérdés
Wish szerint 1813ft a rendelés összege szállítassal, áfával. Akkor ha ideér, ennyit fogok fizetni?
2022. okt. 6. 11:48
 1/4 Pekka ***** válasza:
100%
Igen, 1813 Ft lesz. Nincs más költség. (De szerintem előre kell fizetni. Vagy csak az én rendeléseimnél nem volt eddig utánvét opció.)
2022. okt. 6. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Wishen is előre kell fizetni.

Az már más kérdés, hogy wishről én semmit sem rendelnek, még egy kavicsot sem.

2022. okt. 6. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

A vámhivatal nem tudja hogy te miért és mennyit fizettél. Tehát megkeresnek, hogy a vámeljárásban igazold, hogy a termékkel kapcsolatos fizetnivalóidnak eleget tettél-e. Ezt a kapott számla bemutatásával teheted meg.

Az ügyintézés menetét magára vállalandó a Posta fogja felajánlani hogy ő elvégzi a nevedben a piszkos munkát megbízási díj ellenében. Ha jó ütletnek tartod, akkor lebonyolítják, egyéb esetben magad is képes vagy rá, csak az átfutás lényegesen hosszabb lesz.

Ha ez nem jön össze, akkor becslés alapján határoznak meg egy értéket a termékre, és az alapján számolják ki a fizetnivalót, akkor is ha már az egyszer ki lett fizetve.

Mindegy melyik módszerrel, de ha teljesült a pézszerzési folyamat, elengedik a cuccot.

2022. okt. 6. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Aliról rendelve semmi teendő, tartalmazza az áfát és le vannak szerződve az új rendszerrel (vagyis az illetékes hatóságokkal)

Ha kifizeted alin az árut, semmi teendő, csak megvárod, míg kihozza a postás (vagy sok esetben az ExpressONE)

2022. okt. 6. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!