Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire komplikált az átállás?

Mennyire komplikált az átállás?

Figyelt kérdés
Gondolkodom,hogy megveszem életem első iPhone telefonját (14 Pro). Az a kérdésem,hogy mennyire nehéz vagy komplikált az átállás az Iphone rendszerére? Konkrétan van most kb 6000 képem amit jó lenne átpakolni meg kb 1800 zeném amit szintén átakarom rakni. A 3. Pedig a Google Drive ami munka miatt fontos nekem. Gondolom iPhonen is működik

2022. nov. 1. 09:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak kölcsön veszem
2022. nov. 23. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:

10# mindig is lehetett rádiót hallgatni és felvenni az ott elhangzottakat.

ez miért lenne lopás?

2022. nov. 23. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Oh! Bocsánat. Nyilván nem letölti, hanem felveszi.

Ezt a bullshit dumát már!

😂🤣👍

2022. nov. 23. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:
... miért? csak letöltésről tudsz zenét hallgatni?
2022. nov. 23. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Gyerekek!

Azért van egy kis logikai bukfenc a magyarázkodásban...

😘

„Konkrétan van most kb 6000 képem amit jó lenne átpakolni meg kb 1800 zeném amit szintén átakarom rakni.”

„Egyébként nem válasz, inkább kédés, de van még 2022-ben, aki nem stremeli a zenét, hanem egyesével letöltögeti a telefonjára?”

„#8

Igen. Én eléggé soher vagyok ilyen téren. Nem vagyok hajlandó előfizetni semmilyen ilyesmire.”

„#9

Tehát akkor lopod a zenét?”

„Csak kölcsön veszem”

„10# mindig is lehetett rádiót hallgatni és felvenni az ott elhangzottakat.

ez miért lenne lopás?”

„#12

Oh! Bocsánat. Nyilván nem letölti, hanem felveszi.

Ezt a bullshit dumát már!

😂🤣👍”

„... miért? csak letöltésről tudsz zenét hallgatni?” - mit írt(tatok) korábban??

2022. nov. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!