Mennyire komplikált az átállás?
Semmi különös nincs benne, egyszerű átállni. Ugyanúgy vissza is egyszerű, ha valami miatt nem tetszene.
De iPhone és iPhone konkrétan úgy átmásol mindent, hogy az új telefonon minden ugyanúgy és ugyanott van, mint a régin
1tb-os memória nem létezik-azon csak átmenetileg tárolunk adatot. Bár a memóriát a flash tárolókra is használják, félig tévesen, mivel nem fizikailag tárolja az adatokat, hanem "megjegyzi" ellenben a HDD-vel ami magára írja az adatot mint egy CD.
Kérdező, sztem egy 128Gb-os elég lesz, de egy 256-os mindenképp.
iPhoneból egyébként még egy 12 Pro Max is megérős, nincs annyira érdemi gyorsulás a 13-14-nél, inkább a kamerára/akksira mentek rá.
De egyébként én azt mondom, Xs Max és felette(kiv. sima 11) bármelyik megérős még.
Igen. Én eléggé soher vagyok ilyen téren. Nem vagyok hajlandó előfizetni semmilyen ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!