IPhone 14 pro max 512 Gb-ot rendeltem iStyleon keresztül (Bp) és még mindig nem jeleztek róla 1 hónapja.. Ki mikor kapta kézhez rendeléstől számítva a készüléket? Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 17:57
11/22 A kérdező kommentje:
Közben rákerestem, lehet amiatt nem érkezett még meg, hogy ezüst színűt választottam. Legtöbb helyen ami hamar van készleten az az Asztroszürke.. csak meguntam már mert eddig mindig az volt, úgyhogy így jártam. Többi helyen se jelzi korábbra sajnos.
2022. nov. 1. 09:32
12/22 anonim válasza:
8# mire megjön Karácsony lesz...
13/22 A kérdező kommentje:
Az lehet.. erre már én is gondoltam, hogy talán idén azért ideér :/
2022. nov. 1. 14:46
14/22 anonim válasza:
Felesleges AGGÓDNI, ha utánvéttel rendelted, akkor semmi baj! Rendeld meg máshonnét, például az Apple.hu-tól vagy egyéb normális webshopból és kész, tutira hamarabb megkapod!
Ha utána megjönne az iStyle-tól is, nem vagy köteles átvenni és kifizetni, küldd vissza!
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Egyéb más normális hely alatt mit értesz, mit ajánlanál? (Személyes tapasztalatból)
2022. nov. 14. 20:07
16/22 anonim válasza:
Vagy személyesen: Media Markt, Euronics (ha van), vagy ha neten rendeled, akkor: Emag vagy Notebook.hu - ez a 2 normálisabb webshop van, ahol jelenleg kapható az 512 gigás verzió! Tapasztalatból az Alzát nem ajánlom!
17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségedet!!
2022. nov. 15. 01:23
18/22 A kérdező kommentje:
Naaaa, megérte várni mert megérkezett és nagyon szuper!
A kolléga akivel beszéltem pedig szuper segítőkész és kedves volt!
2022. dec. 3. 11:17
20/22 anonim válasza:
Nem kapkodták el, az fix, máshonnét viszont legrosszabb esetben is max. 1 hét, és megjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!