Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri iPhone 13 minire váltani?

Megéri iPhone 13 minire váltani?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy s20-ról váltanék, zavar a nagy méret, meg már 2,5 éves telefon, és lecserélném. Viszont a 120 Hz-hez meg már hozzászoktam. Nem lenne nagy visszalépés? Ezen az 5,4 colon menülapozáskor nagyon zavaró, hogy csak 60 Hz? Nekem a fejem megfájdul ha visszaállítom 60 Hzre az enyémet és huzamosabb ideig úgy használom.

Amúgy más téren ez a telefon tud annyival többet az S20-nál, hogy megérnen 300+ ezret?

2022. okt. 30. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már kicsit bánom, hogy nem a “sima” 13at vettem anno. Nekem is szempont volt a kompakt méret (kicsi a kezem, plusz zsebben kényelmesen férjen el a telefon), de valahogy mégis hiányzik, hogy valamivel nagyobb legyen a telefon képernyő átmérője.
2022. okt. 30. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Minit ne!

Minimum a 13!Ha kompakt méret kell, akkor android belépő szint, minimum hardver követelményekkel!

2022. okt. 30. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek azt mondom, hogy aki normál/nagy telefonról váltana Mini-re, hogy előtte nézze meg élőben, lehetőleg többször, nyomkodja, próbáljon meg vele írni, olvasni, videózni. Tényleg meglepően kicsi egy mai átlag telefonhoz képest és tartalomfogyasztásnál ez hátrány lehet, ha valaki a nagyobbhoz van szokva. Plusz arra is számítani kell, hogy kisebb az aksija a méret miatt, szóval nem lesz világverő üzemidőben. Szerintem a normál felhasználást bírja kényelmesen egy napig, de ha valaki sokat nyüstöli a telefonját, akkro ez rossz választás.

Ha a 60 Hz-től fáj a fejed (amit nem tudok elhinni, tekintve, hogy szinte minden monitor, tv 60-75 Hz körül van és ez így volt az egész eddigi életedben), akkor meg aztán pláne felejsd el.

Az utolsó dolog, amit hozzáfűznék: szerintem a világon semmi értelme nincs lecserélni egy 2 generációval ezelőtti S szériás Samsungot. Semmi pluszt nem fogsz érezni. Apámnak egy szintén 2 éves Samsung Note telefonja van, ami kb. ugyanazt tudja, mint a te telefonod. Nem érzem, hogy bármivel gyengébb vagy lassabb lenne mint az én 13-mas iPhonem, vagy hogy bármiben kevesebbet tudna.

2022. okt. 30. 11:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem hozna annyival többet kamerában és funkciókban, hogy érdemes legyen megvenni? Amúgy nem az h megfájdul a fejem a 60 Hz-től, bár egyes OLED kijelzős telefonoknál van ilyen 60 hz-nél, panaszkodnak néhányan, csak kicsit kellemetlen, nem tudom az iOS animációi meg a rendszer gyorsasága mennyire segít, hogy ne érezzen a 120 Hz hiánya. Lehet jobb, ha inkább használom ezt még egy évig, és jövőre veszek inkább 14 prot? Az már 3 generációval újabb.
2022. okt. 30. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:

"Akkor nem hozna annyival többet kamerában és funkciókban, hogy érdemes legyen megvenni?"

Objektíven nézve szerintem nem. Ma már nincs értelme egy középkategóriás telefont sem 2 évente cserélni, a csúcstelefonokat meg szerintem 3 évente sem igazán.

Persze ha nem érdekel az, hogy "megéri-e", akkor cserélheted felőlem most is. De a Mini-t tényleg jól nézd meg, mert lehet hogy megbánod.

2022. okt. 30. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt lecserélnéd gondold végig hogy tulajdonképpen miért akarod lecserélni?

Az S20nagyon jó teló jó teljesítménnyel nem hiszem hogy két és fél év alatt tönkre megy...Szóval nem, szerintem nem éri meg.Raadasul az elmondott igényeid alapján nem is értem hogy hogyan merült fel benned és miért hogy minit akarsz.

2022. nov. 15. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod hogy idővel javulni fog a látásod akkor válts nyugodtan csak a kicsire.
2023. jan. 15. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!