Iphone 13 aksi kérdés?
Figyelt kérdés
Kb 60%-on volt feltettem töltőre itthagytam és 23 perc múlva jöttem vissza és 81%-on lett. Ez rossznak számít? Kb 1 hete vettem a telefont.2022. okt. 22. 10:52
1/14 anonim válasza:
Alapvetően ehhez a telefonhoz nem adnak töltőt. Milyen töltővel töltöd? Gyári esetleg utángyártott? Nem biztos, hogy a töltő támogatja a gyorstöltést.
2/14 anonim válasza:
Nem rossz. Milyen töltővel töltöd?
Ha gyorstöltővel, az csak 80%-ig fogja gyorsan tölteni, utána lelassul a töltés.
3/14 anonim válasza:
0.913%-ot tölt percenként.
Vannak más típusú telefonok, sokkal gyorsabban tudnak töltődni megfelelő töltővel, ebben az esetben ez teljesen rendben van.
4/14 A kérdező kommentje:
Még ez a töltő szerintem az iphone 7-es járt, azzal töltöm.
2022. okt. 22. 13:39
5/14 anonim válasza:
Akkor azzal a töltővel ez jó teljesítmény. Semmi gond vele.
6/14 anonim válasza:
Hát szerintem az a töltő nem használja ki teljesen az iPhone 13 képességeit (nem mintha valami gyorsan tudna tölteni), de innentől meg kár is arról beszélgetni, hogy ez jó értéknek tűnik-e.
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez a töltő rossz egy 13-nak?
2022. okt. 22. 17:10
8/14 anonim válasza:
Igen. Lehet kapni gyári töltőt ami sokkal gyorsabb töltést tud.
9/14 anonim válasza:
Dehogy rossz! Töltsd vele nyugodtan.
10/14 anonim válasza:
Nem tesz neki rosszat, csak nem tölt olyan gyorsan, mint ahogy a telefon tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!