Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 13 aksi kérdés?

Iphone 13 aksi kérdés?

Figyelt kérdés
Kb 60%-on volt feltettem töltőre itthagytam és 23 perc múlva jöttem vissza és 81%-on lett. Ez rossznak számít? Kb 1 hete vettem a telefont.

2022. okt. 22. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as, baromságot ne írjál már!!!!! Az iPhone 7-es adott gyári töltő hogyan lenne már káros bármire is? :D Inkább ne szólalj meg!
2022. okt. 23. 08:14
 12/14 anonim válasza:
11-es. Ki írta azt, hogy káros? Én annyit írtam, hogy nem a legmegfelelőbb az iphone 13-hoz. Hisz egy iPhone 7 töltő bőven nem tud akkora teljesítményt átadni mint amit egy iPhone 13 maximálisan kezelni tud...
2022. okt. 23. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ki írta azt, hogy káros? "

Akkor ez a töltő rossz egy 13-nak?

8/12 anonim válasza:

Igen.

2022. okt. 23. 09:30
 14/14 anonim válasza:
Igen rossz, de nem olyan értelemben gondoltam, hogy káros hanem azért rossz mert nem tudja kihasználni a maximumot, de akkor elnézést kérek mindenkitől. Nem rossz szándékból írtam.
2022. okt. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!