140e-ért mit vennétek, egy új Samsung A33-at vagy valamit használtan ennyiért ami többet tud,mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 20:16
1/4 anonim válasza:
Használt iPhone 11 vagy XS Max, ha iPhone-t szeretnél.
Android terén szintén használt Samsung S20 vagy S21, esetleg vmilyen OnePlus.
Xiaomi szoftverével ha nincs bajod, akkor azt is nézhetsz.
Huawei meg kilőve ugyebár, azt már nem éri meg venni.
3/4 anonim válasza:
Újonnan, A52s-t vennék ennyiért. Használtan az Iphone 11, 11 Pro vagy a Samsung S20 szériájából valamelyik. Egy kis szerencsével, S21 FE is van ennyiért használtan.
4/4 anonim válasza:
Használt telefonból kifoghatsz nagyon jót de nagyon rosszat is,én személy szerint nem bízok meg a használt telokban.Szerintem inkább vegyél a52s telefont mert az tényleg nagyon jó,esetleg egy régebbi xiaomit mert azok jobbak a maiknál.Huawei meg szar, nekem 2 év alatt tönkre ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!