Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom megnézni hogy a...

Hogy tudom megnézni hogy a telefonszamom kinek a néven van?

Figyelt kérdés
adategyeztetéshez kell és nem az én nevemen van..
2022. okt. 17. 18:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
És mi akadályoz meg benne, hogy ezúttal a te nevedet add meg? Ahogy azt kéne?
2022. okt. 17. 18:38
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
Kitől kaptad a kártyát?
2022. okt. 17. 18:48
 3/21 anonim ***** válasza:
54%

Teljesen mindegy.

A saját adataiddal egyezteted és onnantól a te neveden lesz.

2022. okt. 17. 19:15
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

"A saját adataiddal egyezteted és onnantól a te neveden lesz."

Aha... ahogy azt a bolond fejedben elképzelted.... Ha így lenne, akkor mi értelme lenne az adategyeztetésnek? :DD

Ha a kérdező bemegy adatot egyeztetni, akkor egy jobb fej ügyintéző elküldi egyeztetés nélkül, megvárja a lejáratot és bukja a kártyát. Az az ügyintéző pedig aki betartja a szabályt, ott helyben ki fogja kapcsolni a kártyát.

A kérdező esetében csak úgy lehetséges az adategyeztetés, hogy a kártya tényleges tulajdonosa intézi el az egyeztetést.

Ha a saját nevére venné a kártyát a kérdező, azt úgy teheti meg, hogy átiratja a saját nevére a kártyát, de ehhez is kell az eredeti tulajdonos - vagy legalább egy meghatalmazás tőle.

Ha bemész ügyfélszolgálatra, nem fognak adatot kiadni hogy kié a kártya.

Esetleg tudakozóban nézd meg :D

2022. okt. 17. 19:31
 5/21 anonim ***** válasza:
62%

Feltöltőkártyás előfizetés átírása online is lehetséges, az "eredeti" tulaj hozzájárulása NÉLKÜL is! (Tapasztalat!)

Adategyeztetéskor megadod a saját adataidat és kész.

2022. okt. 17. 20:37
 6/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
#5:Biztos hogy nem. Adategyeztetésnél ugyanazok az adatok kellenek, aki a tulajdonos. Akkor lehet ilyen maximum, ha használóként rögzítve vagy a rendszerben, bár az adategyeztetés tulajdonosi jogkör.
2022. okt. 18. 06:35
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem múltkor lejárt a személyi igazolványom és már nem fogadta el sem a régi szem ig számot, sem az újat. Csak ezért be kellett menni személyesen.

"Feltöltőkártyás előfizetés átírása online is lehetséges, az "eredeti" tulaj hozzájárulása NÉLKÜL is! (Tapasztalat!)"

Na akkor ezt részletezd kérlek, mert érdekelne engem is! Van egy kártya amit át szeretnéd adni másnak, de persze nem szeretnénk kifizetni az átírás díját. Melyik szolgáltatónál volt ez? Az eredeti miért van idézőjelben?? Tudott róla egyáltalán az eredeti tulaj? :D Tárd elénk hogyan csináltad, ez a fél mondat így kicsit kevés ahhoz, hogy hihető legyen a sztori!

2022. okt. 18. 08:36
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Más nevén lévő Telekom és Yettel SIM kártyákkal végeztem adategyeztetést, melyeknél az én saját adataimat adtam meg.

Mindkét esetben elfogadta a rendszer, és utólagos ellenőrzés során valóban az én nevemre került a két SIM.

2022. okt. 18. 15:33
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

#6:

"Az elektronikus hírközlésről szóló törvény, valamint az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló NMHH elnöki rendelet 2017. január 1-jei módosítása kötelezővé teszi, hogy a már meglévő, hanghívásra szolgáló feltöltőkártyás hívószámok előfizetőinek személyazonosságát ellenőrizzük. A kizárólag internetezésre alkalmas SIM-ekre az adategyeztetési kötelezettség nem vonatkozik.

Ha az előfizetői adataid megegyeznek a hatósági nyilvántartással, az adategyeztetés sikeres lesz. Amennyiben eddig nem te voltál az előfizető, akkor a SIM-kártya a nevedre kerül. Még az online adategyeztetés előtt ellenőrizheted azonosító okmányodat a következő linken: [link]

Ne tudd jobban mint a telekom.

#7 elnézést, a zöldet akartam...

2022. okt. 18. 15:43
 10/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
38%
Jó, hát akkor kerüljön át egy másik nevére, lehet, hogy így van, csak fura, elég érdekes lenne, ha valaki pl. csak úgy az én beleegyezésem nélkül neten meg tudná változtatni az előfizetőt.
2022. okt. 18. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!