Hogyan tudom megnézni a telefonszámom?
Figyelt kérdés
5.1-es Android, szolgáltató: Voda2018. aug. 25. 12:02
2/18 A kérdező kommentje:
Még csak 17 vagyok, a szüleim intézik a költségeket.
2018. aug. 25. 12:07
4/18 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért szeretném tudni a telefonszámom, mert a yt néhány accountomat felfüggesztette, a feloldozáshoz kéri a telószámom.
2018. aug. 25. 12:11
5/18 A kérdező kommentje:
3/4 azt írja ki, kapcsolódási probléma, vagy érvénytelen MMI kód
2018. aug. 25. 12:14
7/18 anonim válasza:
*125#
Esetleg SMS küldése a 1270-es számra ezzel a szöveggel: szam
Mivel szolgáltatói szám, ingyenes.
A *121# csak a T-mobile felhasználóknak van.
8/18 A kérdező kommentje:
7. Nekem azt írja ki, plusz költségekbe kerülhet
2018. aug. 25. 12:24
9/18 A kérdező kommentje:
6. Azt hogy lehet megnyitni?
2018. aug. 25. 12:25
10/18 anonim válasza:
Hát nekem már le van töltve, és mivel eredetileg a telefonszámmal kellett belépni, így már automatikusan beenged, nem kéri mindig újra. Gondoltam, ha te is vodás vagy, talán neked is ott van a telódon, csak már megfeledkeztél róla, ha nem te intézed a pénzügyeket. My Vodafone Magyarország a neve az appnak, rákereshetsz a Play Áruházban, úgy megtalálod, ha már letöltötted. Ha viszont most akarod csak letölteni, akkor ez nem fog segíteni, mert csak akkor árulja el a telefonszámodat, ha korábban már beléptél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!