Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hiteles Iphone vásárlása?

Hiteles Iphone vásárlása?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok a ki szemeltem egy Iphone 13 pro max lenne.Az a probléma hogy 2022 irunk és még a fax is elektromos ezzért kérdezem meg hogy ha független telefont veszek dobozában de nincs hozzá számla ami jelentheti azt is,hogy részletre van.A telefont tudják tiltani ?Mert az,hogy lopott az nem lehett mivel doboz meg jótállási jegyet nem tudsz hozzá lopni.

2022. okt. 16. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10# "Az a probléma hogy 2022 irunk"
2022. okt. 16. 23:10
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

De én ezt még mindig nem értem, mi van akkor ha 2022-őt írunk?

Az eredeti, hivatalos Apple shopból is rendeltem már terméket, ott sem kaptam papír számlát.

2022. okt. 17. 00:57
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

ne hasznålt iponet vegyėl akkor nincs gond .

vehetsz ipont apple üzletéből ,media marktbol stb onan véve nincs gond ,nincs para .

2022. okt. 17. 06:32
 14/15 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem lesz vele baj.
2022. okt. 17. 07:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos.

Ha szolgáltatótol van, és nem fizetik a törlesztőt simán letiltják. Telekom árul egyedül független telefont. A voda és yettel az Iphonokat függőként árulja.

Amíg nem fizette ki a telefont a vásárló, addig az adott szolgáltató tulajdona, és éppen ezért le is tilthatja. Ha magát a telefont kifizetik, mert pl egy összegben vette, de az előfizetést nem fizeti, akkor is tiltják mivel az előfizetés miatt kedvezményt kapott a vevő a készülékre. Tehát ekkor is tilthatja.

Ha banki hiteles, tehát pl Mediamarktból van de nem fizetik a törlesztőjét senki nem fogja magát a telefont tiltani. Viszont. Ilyen esetben az él, hogy maga a készülék csak akkor kerül a vásárló tulajdonába, ha kifizette az utolsó vasig. Magyarán ebben az esetben lehetsz orgazda. De kb soha senki nem fogja követelni magát a telefont. Behajtó céghez, majd végrehajtóhoz kerül az eredeti vásárló, behajták rajta kamatostúl, és csókolom.

Leg egyszerűbb megoldás. Elkéred az IMEI számot. Végig járod az imei-vel a 3 szolgáltatót, hogy ott lett e véve. Adatokat nem fognak kiadni, de azt igen, hogy tőlük vették e.

Ha mind3 azt mondja, hogy nála nem, na akkor veheted. Ha bármelyik igent mond, akkor nem veszed meg.

De a legjobb megoldás csakis az, ha van a telefonhoz papír. Jótálási jegy, számla. Akkor pontosan azonosítható honnan van.

2022. okt. 17. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!