Hiteles Iphone vásárlása?
Ha nincs hozzá számla akkor vagy letiltják, vagy nem.
Valaki megveszi, és simán kiüti, és függetlenként eladja, szóval felejtős.
Ha használt telefont veszel, akkor csak akkor vedd meg, ha van számla (ha részletben vette valaki, akkor minden esetben rajta van a számlán) akkor van számla hogyha papír alapom megvan, ha fotón van meg akkor már gyanús..
Nézd meg az imei számot, és a számla hitelességét, és ha meggyőzött akkor vedd meg.
4/válaszra.
Igen tudom ezt a tanácsot próbálom meg fogadni de kb 10 emberből 1vagy 2 embernek van számla hozzá😅 Az pedig szinte ugy adja hogy bolti ár allat 10%-al. Nézztem az Imei.infon a fekete listán tiszta a készülék de gondolom az csak idővel kerül fel vagy ha meg veszem a készüléket nem fozzeti a törlesztőt utánna 1 hónap múlva de lehett roszul tudom bocsánat.
Igen, hát nyilván nem úgy megy hogyha részletre vetted akkor azonnal fekete lista :D
Meg ugye ilyenkor még ki van fizetve.
Akinek nincs számlája, az vagy szürke importos, vagy trükközik, kerülendő.
A hiteles a telefon akkor mindegy hogy milyen doboz van hozzá.
A lényeg, hogy az aki megvette nem fizeti tovább a részleteket, akkor tiltják a telefont. Ennyi.
"független telefont veszek dobozában de nincs hozzá számla ami jelentheti azt is,hogy részletre van"
részletenként kapja a számlát, mint egy puzzle, amikorra teljesen ki van fizetve, akkor kapja meg a puzzle utolsó darabját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!