Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hiteles Iphone vásárlása?

Hiteles Iphone vásárlása?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok a ki szemeltem egy Iphone 13 pro max lenne.Az a probléma hogy 2022 irunk és még a fax is elektromos ezzért kérdezem meg hogy ha független telefont veszek dobozában de nincs hozzá számla ami jelentheti azt is,hogy részletre van.A telefont tudják tiltani ?Mert az,hogy lopott az nem lehett mivel doboz meg jótállási jegyet nem tudsz hozzá lopni.

2022. okt. 16. 19:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Részletre vett telefonhoz is van számla
2022. okt. 16. 19:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendeld meg a márka weboldaláról, onnan eredetit kapsz.
2022. okt. 16. 19:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem az eredetisége a lényeg hanem maga a tiltás?Hogy magát a telefont ne tiltsák le vagy ha para van ne kavarjanak bele
2022. okt. 16. 19:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs hozzá számla akkor vagy letiltják, vagy nem.

Valaki megveszi, és simán kiüti, és függetlenként eladja, szóval felejtős.

Ha használt telefont veszel, akkor csak akkor vedd meg, ha van számla (ha részletben vette valaki, akkor minden esetben rajta van a számlán) akkor van számla hogyha papír alapom megvan, ha fotón van meg akkor már gyanús..

Nézd meg az imei számot, és a számla hitelességét, és ha meggyőzött akkor vedd meg.

2022. okt. 16. 19:39
 5/15 A kérdező kommentje:

4/válaszra.

Igen tudom ezt a tanácsot próbálom meg fogadni de kb 10 emberből 1vagy 2 embernek van számla hozzá😅 Az pedig szinte ugy adja hogy bolti ár allat 10%-al. Nézztem az Imei.infon a fekete listán tiszta a készülék de gondolom az csak idővel kerül fel vagy ha meg veszem a készüléket nem fozzeti a törlesztőt utánna 1 hónap múlva de lehett roszul tudom bocsánat.

2022. okt. 16. 19:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hát nyilván nem úgy megy hogyha részletre vetted akkor azonnal fekete lista :D

Meg ugye ilyenkor még ki van fizetve.

Akinek nincs számlája, az vagy szürke importos, vagy trükközik, kerülendő.

2022. okt. 16. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A hiteles a telefon akkor mindegy hogy milyen doboz van hozzá.

A lényeg, hogy az aki megvette nem fizeti tovább a részleteket, akkor tiltják a telefont. Ennyi.

2022. okt. 16. 19:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Akkor inkább nem leszek olcsó János nert lehett 2x anyitt fizetek a végén😅😆Utolsónak magát a telefont tiltják vagy csak Hálózati tiltást kap?
2022. okt. 16. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"független telefont veszek dobozában de nincs hozzá számla ami jelentheti azt is,hogy részletre van"

részletenként kapja a számlát, mint egy puzzle, amikorra teljesen ki van fizetve, akkor kapja meg a puzzle utolsó darabját.

2022. okt. 16. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Most áruld el nekem, hogy ha veszel egy telefont legális forrásból, akkor mi a fészkes francért érdekel az téged, hogy letilthatják-e. Mégis miért tiltanák le? Attól félsz, hogy nem tudod fizetni a törlesztőt? Barátom, akkor ne vegyél telefont, hány éves vagy?
2022. okt. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!