Tényleg nem szabad a telefon aksit 100%-ig feltőlteni?
Figyelt kérdés
Vettem egy új Samsung galaxyt és azt írja egy két oldal hogy 80-90%ig elég bőven feltőlteni. Ti hogy csináljátok?2022. okt. 13. 16:23
11/14 anonim válasza:
Nem fogom nézegetni a százalékokat. Ha lemerül bedugom, ha tele van kihúzom.
3 éves a telóm egy napot simán kibír még.
12/14 anonim válasza:
#7-es vagyok. Miért is lettem lepontozva??? Amit írtam, nem a kisujjamból szoptam ki, hanem amiket netes fórumokban és blogokban olvasni lehet!
13/14 anonim válasza:
#12 Mert nem tudják miről beszélnek, úgy gondolják, hogy bárhogy használja az ember, ugyanannyit fog bírni. Ez így nem igaz. Bár a különbség nem lesz marginális, de lesz különbség aközött aki odafigyel az aksira és aki csak éjszaka felrakja és reggel leveszi a töltőről. Az is igaz, hogy mire tönkremegy, addigra úgyis új telefont vesz mindenki, csak az 5 évig használó spórolósoknál éri meg az odafigyelés.
14/14 anonim válasza:
Nem spórolás, de ha egy telefon még kap támogatást, jó az akksija, és hardveresen is megállja a helyét, akkor ha 5 már nem is, de 4 évig simán jó! Ez esetben minek 2 évente cserélni a legújabbra, ha nincs számottevő előrelépés! Például Galaxy A52s - másfél éves típus, de hardveresen nagyon szuper, támogatást is bőven kap, még most is az egyik legnépszerűbb telefon a piacon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!