Iphone Apple Pay probléma,mi lehet a gond vele?
Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok!
Van egy Iphone 6s telefonom és próbáltam rajta megcsinàlni az Apple Pay-t (Otp-s vagyok) és sajna sehogy sem akar sikerülni hogy működjön is! Addig eljutottam hogy a Tárca alkalmazásban sikerült bevinni a kártyámat és ezt látom is ha lezárt képernyőnél 2x a főgombra nyomok,de sajnos a boltban ha fizetni akarok vele akkor nem működik! Pedig már több üzletben is próbáltam és eddig még sehol sem ment,de ha előveszem a rendes kártyámat akkor azzal gond nélkül tudok fizetni! Valaki esetleg tud erre megoldást? Valamit rosszul csinálok? Esetleg kihagytam valamit vagy pluszban kéne még valamit aktiválni a működéséhez?
A segítséget előre is köszönöm! :)
Letettem erről az Apple Pay dologról mondván hogy lehet a telefonnal van valami! De mindegy nem zavar akkor fizetek továbbra is a kártyám Paypass(szintén érintős) részével ahogy már megszoktam!
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget! Megy a zöld kéz mindenkinek! :)
Biztos, hogy a telefonod a ludas.
Vegyél egy olyan tokot amibe bele tudod tenni a kártyát hátulról és akkor olyan lesz mintha ApplePay lenne :)
/12 ne lopd az ötletem xdd
(5-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!