Iphone Apple Pay probléma,mi lehet a gond vele?
Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok!
Van egy Iphone 6s telefonom és próbáltam rajta megcsinàlni az Apple Pay-t (Otp-s vagyok) és sajna sehogy sem akar sikerülni hogy működjön is! Addig eljutottam hogy a Tárca alkalmazásban sikerült bevinni a kártyámat és ezt látom is ha lezárt képernyőnél 2x a főgombra nyomok,de sajnos a boltban ha fizetni akarok vele akkor nem működik! Pedig már több üzletben is próbáltam és eddig még sehol sem ment,de ha előveszem a rendes kártyámat akkor azzal gond nélkül tudok fizetni! Valaki esetleg tud erre megoldást? Valamit rosszul csinálok? Esetleg kihagytam valamit vagy pluszban kéne még valamit aktiválni a működéséhez?
A segítséget előre is köszönöm! :)
Lehet nem támogatott a rendszer?
Ujjaddal azonosítás megvan és utána írja “Tartsa közel a terminálhoz” ezt írja? Ha igen, akkor NFC engedélyezési probléma lehet.
Nekem úgy sikerült beállítani, hogy beléptem a tárca appba, jobb fenti sarokban ott van a plusz jel, kicsit karikázik, és utána kérdezi milyen kártyát akarsz hozzáadni. Onnantól meg adja magát… Bár ezt most Xs Maxon néztem.
6s-en lezárt képernyőnél megnyomod 2x gyorsan a főgombot, és az ujjad azonosít is egyből, így már csak érinted és ennyi. Jó, mert akármennyit fizetsz, nem kér pinkódot.
Viszont nekem egyszer leesett a 6s, és utána ha fizettem egyből lefagyott.
(2-es vagyok)
Továbbra sem működik sajnos! Voltam nemrég egy boltban és ott akartam fizetni vele és végig a főgombon tartottam az ujjamat,de sajnos nem sikerült!
Esetleg Simple appal nem tudnék így fizetni ha azt letöltöm? Mert 1x már azzal fizettem Online a számítógépemről,de nemtudom hogy Iphoneról boltban azzal lehet e esetleg fizetni? Ha valaki ezt esetleg tudja akkor megköszönném ha megválaszolná!
Javított telefon igaz? Vagy használtan vetted és nem tudod, hogy volt-e javítva.
Másnak is volt ilyen problémája itt a gyakorin. Volt akinek nem működött a fizetés, és volt akinek minden fizetés után lefagyott. Utánaolvastam a témának és azt találtam több küföldi fórumon is, hogy azok a készüléknél tapasztalták ezt mások amelyek nem hivatalos szervizben voltak javítva.
Szóval ha javítgatta valami nem hivatalos szerviz a telefonodat, akkor 99,99% hogy ez okozza a hibát.
9-es: Eddig se működött nálam sajna sehogy sem az Apple Pay!
Igen valószínű hogy az lesz ahogy írod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!